25 Απρ 2024
READING

Η Gucci είναι η το πιο δημοφιλές designer shoe brand στην Ευρώπη  

1 MIN READ

Η Gucci είναι η το πιο δημοφιλές designer shoe brand στην Ευρώπη  

Η Gucci είναι η το πιο δημοφιλές designer shoe brand στην Ευρώπη  

Η Gucci είναι η πιο δημοφιλής μάρκα παπουτσιών της Ευρώπης, με 215.000 αναζητήσεις σύμφωνα με έρευνα της FootActive. Σύμφωνα με μία λίστα αποτελούμενη από δέκα κορυφαίες μάρκες, η Gucci ήταν η πιο δημοφιλής μάρκα παπουτσιών ανάμεσα σε 31 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ρωσίας και της Ισπανίας.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η πιο δημοφιλής μάρκα παπουτσιών είναι η Valentino έχοντας στο δυναμικό της 12.000 αναζητήσεις. Τα παπούτσια Valentino είχαν εξαιρετική δημοτικότητα στο καταναλωτικό κοινό δέκα χωρών, συμπεριλαμβάνοντας την Ιταλία, την Βουλγαρία και τη Κροατία. 

Χρησιμοποιώντας SEO η Gucci διατηρεί την πρώτη θέση ανάμεσα στα searches σχετικά με τα designer shoe brands. Κατόπιν βρίσκεται ο οίκος Valentino, ο οποίος συγκέντρωσε 79.000 αναζητήσεις, η Jimmy Choo με 44.000 αναζητήσεις, η Chanel και η Steve Madden με 30.000 ο καθένας, η Prada με 28.000 και στην δέκατη θέση βρίσκεται ο Saint Laurent, έχοντας στο δυναμικό του 1.900 αναζητήσεις.

Ενώ τα παπούτσια διάσημων σχεδιαστών είναι αρεστά από πολλούς, η έρευνα στοχεύει να αποκαλύψει ποιο designer brand υποδημάτων είναι τα πιο δημοφιλές σε όλη την Ευρώπη. Η FootActive ανέπτυξε κορυφαίες τεχνολογίες ορθοπεδικού χαρακτήρα με στόχο να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα όλων των ανθρώπων, να βελτιώσει τις αθλητικές επιδόσεις και να βοηθήσει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ορθοπεδικά προβλήματα προσφέροντας άνεση και ευκολία κινήσεων. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.