23 Απρ 2024
READING

Η American Eagle δραστηριοποιείται στο Twitch

3 MIN READ

Η American Eagle δραστηριοποιείται στο Twitch

Η American Eagle δραστηριοποιείται στο Twitch

Η American Eagle είναι ο νεότερος επίσημος συνεργάτης marketing του Twitch. Η συμφωνία θα επιτρέψει στην American Eagle να ενισχύσει τους δημιουργούς στην πλατφόρμα μέσω ενός εβδομαδιαίου προσαρμοσμένου τμήματος, μιας σειράς ντοκιμαντέρ με πέντε επεισόδια  ως επίσημος συνεργάτης ένδυσης του /twitchgaming. 

Οι δημιουργοί που θα παρουσιαστούν στο ντοκιμαντέρ θα βοηθήσουν στην παραγωγή μιας αποκλειστικής συλλογής προιόντων για την American Eagle. Θα επιμεληθούν επίσης ρούχα μοναδικά για το προσωπικό τους στυλ χρησιμοποιώντας υπάρχοντα ρούχα της μάρκας. Τα ρούχα και οι εμφανίσεις περιορισμένης έκδοσης θα κυκλοφορήσουν στα ράφια των καταστημάτων κατά την πρεμιέρα του επεισοδίου του ντοκιμαντέρ κάθε δημιουργού. 

Η εταιρεία ένδυσης American Eagle εμβαθύνει τις προσπάθειές της στον ιστότοπο livestreaming Twitch, καθώς συνεχίζει να συνδέεται με τους έφηβους και νεαρούς ενήλικες καταναλωτές. Μαζί με την παρουσίαση της μάρκας η American Eagle θα συνεργαστεί με το Twitch για τη δημιουργία προσαρμοσμένων τμημάτων για το gaming και συναφή θέματα, καθώς και μια πολυμερή σειρά ντοκιμαντέρ που θα προβάλλει τους streamers. Το προφίλ επιλεγμένων δημιουργών θα μπορούσε να συμβάλει στην ενίσχυση της παρουσίας της American Eagle στο Twitch και να διευρύνει την εμβέλειά της στο κοινό του κάθε δημιουργού. 

Οι προβαλλόμενοι streamers θα συνεισφέρουν επίσης σε μια συλλογή εμπορευμάτων περιορισμένης έκδοσης που θα κάνουν το ντεμπούτο τους αποκλειστικά μέσω της εταιρείας λιανικής πώλησης, αυξάνοντας ενδεχομένως την επισκεψιμότητα των καταστημάτων της American Eagle και της ιστοσελίδας της. Η σύνδεση του συχνού διαδικτυακού περιεχομένου με τα πραγματικά ενδύματα θα μπορούσε να ενθαρρύνει τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις της American Eagle και ενδεχομένως να προσελκύσει νέους πελάτες που μαθαίνουν για τη λιανική μέσω της προβολής του περιεχομένου ενός αγαπημένου streamer. 

Προηγουμένως, η American Eagle είχε ήδη συνεργαστεί με αρκετούς δημιουργούς περιεχομένου και είχε τρέξει διαφημίσεις σε μορφή βίντεο στο Twitch. Εμβάθυνε τη σύνδεσή της με τους διαδικτυακούς παίκτες τον Ιούλιο του 2020, καθώς έγινε ο χορηγός παρουσίασης για την έναρξη του EDGE, μιας πλατφόρμας esports που δημιουργήθηκε από την εταιρεία marketing VY Esports. 

Πέρα από το Twitch, η American Eagle εδώ και χρόνια έχει αυξήσει την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συνδεθεί με νεότερους καταναλωτές στο διαδίκτυο. Για το περίοδο του back-to-school το 2020, η μάρκα αξιοποίησε το TikTok για να παράγει μια διαφημιστική καμπάνια. Νωρίτερα αυτό το μήνα, παρουσίασε την πρώτη ψηφιακή συλλογή ρούχων της στο Bitmoji, την πλατφόρμα avatar που ανήκει στο Snapchat, για να προωθήσει τη συλλογή back-to-school. Η προώθηση του Bitmoji αντικατόπτριζε τα ρούχα που παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο “Future Together. Jeans Forever”, μια προσπάθεια παρόμοια με τον νέο προγραμματισμό του Twitch για τη γεφύρωση του ψηφιακού περιεχομένου με τα πραγματικά εμπορεύματα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.