19 Απρ 2024
READING

Το Ben’s Original παρουσιάζει την πρώτη καμπάνια μετά το rebranding 

2 MIN READ

Το Ben’s Original παρουσιάζει την πρώτη καμπάνια μετά το rebranding 

Το Ben’s Original παρουσιάζει την πρώτη καμπάνια μετά το rebranding 

Η Ben’s Original παρουσίασε την πρώτη της καμπάνια marketing μετά το rebranding από Uncle Ben’s τον περασμένο Σεπτέμβριο.Η μάρκα που ανήκει στην Mars Food παρουσιάζει μια πλήρως ολοκληρωμένη προσπάθεια που τονίζει την αξία των διαφορετικών προοπτικών. Οι διαφημίσεις απεικονίζουν έξι πραγματικές οικογένειες με διαφορετικό υπόβαθρο καθώς φτιάχνουν μια σειρά από πιάτα χρησιμοποιώντας την ίδια σακούλα με το Original ρύζι Jasmine Ben’s. 

Η εκστρατεία ξεκινά στις ΗΠΑ, θα επεκταθεί στην Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τον Καναδά και τη Γαλλία τους επόμενους μήνες και περιλαμβάνει τηλεοπτικές, ψηφιακές, κοινωνικές και video-on-demand μορφές. Αποτελεί ένα βασικό τεστ για το πόσο δεκτικοί θα είναι οι καταναλωτές στη μάρκα, καθώς προσπαθεί να βάλει στο παρελθόν μια εικόνα που πολλοί θεωρούσαν ρατσιστικά προβληματική – αλλά που ωστόσο ήταν βαθιά ριζωμένη στην κουλτούρα της μάρκας.

Το Ben’s Original εστιάζει στα θέματα της διαφορετικότητας και της ενσωμάτωσης, αφού εγκατέλειψε την επωνυμία Uncle Ben’s τον προηγούμενο Σεπτέμβριο λόγω επικρίσεων ότι επέβαλε φυλετικά στερεότυπα. 

Η αρχική μάρκα ήταν εμπνευσμένη από έναν πραγματικό αγρότη ρυζιού στο Τέξας, ο οποίος απεικονιζόταν στη συσκευασία και σε άλλα υλικά marketing. Η μάρκα της Mars Food προστέθηκε σε πολλές άλλες μάρκες συσκευασμένων τροφίμων, οι οποίες εγκατέλειψαν μακροχρόνιες, αναγνωρίσιμα λογότυπα και εικονογραφίες που τέθηκαν υπό αμφισβήτηση που προέκυψε από την αστυνομική δολοφονία του George Floyd. 

Επίσης η Aunt Jemima, η μάρκα σιροπιού για τηγανίτες και πρωινού που ανήκει στην PepsiCo, άλλαξε τον Φεβρουάριο το όνομά της σε Pearl Milling Company, μια αναφορά στον τόπο όπου εφευρέθηκε. Ενώ η Mars ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Ben’s Original το φθινόπωρο, τα ανανεωμένα προϊόντα άρχισαν να μπαίνουν στα ράφια των καταστημάτων στις ΗΠΑ μόλις τον Μάιο. 

Τώρα, η Mars Food επιδιώκει να τοποθετήσει την μάρκα ως ένα προϊόν που επικεντρώνεται πιο κοντά στο σκοπό και καλωσορίζει ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Η εκτεταμένη ολοκληρωμένη καμπάνια που έκανε ντεμπούτο στις 16 Αυγούστου βασίζεται στις “μοναδικές συνταγές, παραδόσεις και αλληλεπιδράσεις” μιας σειράς ομάδων που αποτελούν οικογένεια, όπως μια μαύρη οικογένεια, ένα ζευγάρι φίλων, τρεις συγκάτοικοι, μια μονογονεϊκή οικογένεια, μια οικογένεια που χρησιμοποιεί τη νοηματική γλώσσα και μια πακιστανική οικογένεια πολλών γενεών. Τα βίντεο περιλαμβάνουν ένα διαφημιστικό σποτ διάρκειας ενός λεπτού και ένα μεγαλύτερο βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων που παρουσιάζει το προφίλ ορισμένων από τους συντελεστές.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.