Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών: ΜΑΖΙ χτίζουμε την εμπειρία του Πελάτη! 

70+ εταιρείες έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους! Εσείς;

Κάθε ολόκληρη εβδομάδα του Οκτώβρη, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ), καλεί τις εταιρείες – μέλη του να συμμετέχουν σε μια «γιορτή» για την αξία της Εξυπηρέτησης, ενδυναμώνοντας τόσο τις σχέσεις με τους πελάτες τους αλλά ακόμη περισσότερο με τους συνεργάτες τους, που εργάζονται καθημερινά προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για μια  μοναδική «εμπειρία πελάτη».

Φέτος η γιορτή ξεκινά στις 4 Οκτωβρίου 2021 και κορυφώνεται στις 9 Οκτωβρίου 2021. Περισσότερες από 70 εταιρείες έχουν δηλώσει ήδη τη συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Μια γιορτή για την Εξυπηρέτηση που κατάφερε να γίνει θεσμός για ολόκληρη την επιχειρηματική κοινότητα και αποτελεί ορόσημο για την εσωτερική και εξωτερική εταιρική ανάπτυξη κάθε οργανισμού.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να αναδείξετε τον ανθρωποκεντρικό σας χαρακτήρα και την εταιρική σας κουλτούρα, τότε σας περιμένουμε να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ!

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να ενημερωθείτε για τις φετινές δράσεις και τις συμμετέχουσες εταιρείες της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών μπορείτε να επισκεφτείτε το www.csweek.gr και τα Social Media του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Facebook, LinkedIn).