26 Απρ 2024
READING

Η Gap εξαγοράζει εταιρεία τεχνολογίας virtual fit

3 MIN READ

Η Gap εξαγοράζει εταιρεία τεχνολογίας virtual fit

Η Gap εξαγοράζει εταιρεία τεχνολογίας virtual fit

Η Gap προχωρά στην εξαγορά της Drapr, μιας startup εταιρείας, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν 3D avatars και να δοκιμάζουν ρούχα virtually. Η πλατφόρμα της Drapr έχει σχεδιαστεί με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες να ανακαλύψουν το ιδανικό μέγεθος ρούχων συνδυάζοντας το προσωπικό στυλ με την ανάδειξη του κάθε σωματότυπου, ενώ παράλληλα βοηθά τους retailers να ελαττώσουν σημαντικά τις περιπτώσεις μη αναγκαίων επιστροφών.

Η Gap υιοθέτησε την πρωτοβουλία της Old Navy, που ονομάζεται «Bodequality», σύμφωνα με την οποία προσφέρονται προϊόντα που αναδεικνύουν οποιοδήποτε γυναικείο στυλ και μέγεθος χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση στην τιμή.Η Gap είναι η μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία ειδών ένδυσης που προσφέρει ρούχα, αξεσουάρ και προϊόντα προσωπικής φροντίδας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, έχοντας στο δυναμικό της brand όπως είναι: Old Navy, Gap, Banana Republic και Athleta.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας, η Old Navy αναπτύσσει την παρουσία της στο χώρο δημιουργώντας περισσότερα από 1.200 φυσικά και διαδικτυακά καταστήματα προσφέροντας ιδιαίτερες αγοραστικές εμπειρίες. Όσον αφορά το διαδίκτυο, η Old Navy συγχωνεύει τις συμβατικές γυναικείες συλλογές ρούχων με την συλλογή plus size σε ένα ενιαίο σημείο στο menu του site, καλύπτοντας μεγέθη 00-30.Το νέο updated site θα προβάλλει τις συλλογές των ρούχων χρησιμοποιώντας μοντέλα διαφορετικών σωματότυπων.Οι αγοραστές θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν τη νέα δυνατότητα λογισμικού toggle, η οποία τους βοηθά να επιλέξουν το ιδανικό μέγεθος που τους ταιριάζει. 

Με το λανσάρισμα της πρωτοβουλίας Bodequality, προσφέρεται εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις γυναίκες για τα είδη που επιθυμούν να αγοράσουν, χωρίς να έχουν ανασφάλεια για το μέγεθος. Η τεχνολογία της Drapr θα βοηθήσει την εταιρεία να συνεχίζει να παρέχει τέτοιου είδους τεχνογνωσία, προσφέροντας ταυτόχρονα μια πιο personalized και inclusive εμπειρία για όλους τους πελάτες, δείχνοντάς τους πώς θα εφαρμόζει πραγματικά ένα ρούχο ή αξεσουάρ στο σώμα τους, προτείνοντας παράλληλα την καλύτερη ιδανική επιλογή λαμβάνοντας υπόψη πάντα τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου.

Το size Fit προκαλεί σύγχυση και ανασφάλεια στο καταναλωτικό κοινό. Επομένως μέσω της προηγμένης τεχνολογίας 3D, η Drapr απέδειξε ότι είναι ικανή να βοηθήσει τους αγοραστές να ανακαλύψουν το μέγεθος και την εφαρμογή που τους ταιριάζει, κάτι το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά την Gap  να βελτιώσει την εμπειρία για την επιλογή μεγέθους για τους πελάτες, επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας.

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είτε δεν γνωρίζουν τα ακριβή μεγέθη τους είτε αναζητούν έναν συγκεκριμένο τύπο προσαρμογής που αποκλειστικά και μόνο οι αριθμοί των sizes αδυνατούν να δώσουν. Γι’ αυτόν τον λόγο η τεχνολογία της Drapr θα συμβάλει αποτελεσματικά στην επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.