Συνεργασία SEGAFREDO ZANETTI ΕΛΛΑΣ & ΖΕΡΒΑΣ Α.Ε.

Μια νέα συνεργασία ανακοίνωσε η Segafredo Zanetti Ελλάς, με στόχο την επιτυχή της είσοδο στο κανάλι της λιανικής. Η ΖΕΡΒΑΣ Α.Ε. αποτελεί τον νέο, στρατηγικό, συνεργάτη της εταιρίας και έρχεται για να φέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στον κλάδο των 3rd Party Logistics και του Εμπορίου.

Με περισσότερα από 45 χρόνια συνεχούς εξέλιξης και άνθισης στον κλάδο, η ΖΕΡΒΑΣ Α.Ε. εξυπηρετεί σε 7 νομούς στη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά, έχοντας χτίσει ένα πολυάριθμο κατάλογο πελατών, γεγονός που καθρεφτίζει τον επαγγελματισμό και την ποιοτική δουλειά που προσφέρει. Η ταχύτητα, η κατανόηση των αναγκών της αγοράς και το έμπειρο προσωπικό της, αποτελούν τα στοιχεία της μακρόχρονης επιτυχίας της.

Η ΖΕΡΒΑΣ Α.Ε. προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών στον χώρο των 3rd Party Logistics και του Εμπορίου, με βασικό της άξονα την πλήρη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της. Οι υπηρεσίες αυτές έρχονται για να δέσουν με τις νέες ανάγκες της Segafredo Zanetti Ελλάς, που προκύπτουν από το άνοιγμά της στο κανάλι της λιανικής. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει αποθηκευτικούς χώρους ειδικά διαμορφωμένους βάσει των προδιαγραφών και των αναγκών του πελάτη, οι οποίοι εξυπηρετούν κάθε ανάγκη εξειδικευμένης αποθήκευσης όπως ξηρού και ψυχόμενου φορτίου. Διαθέτει επίσης προς ενοικίαση φορολογική αποθήκη, η οποία αποτελεί ιδανική λύση για αποθήκευση ειδών που υπόκεινται σε ειδικό φόρο κατανάλωσης (ΕΦΚ) όπως εισαγόμενος καφές και αλκοολούχα ποτά. Επιπλέον, η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες συσκευασίας και ανασυσκευασίας, διανομών, προετοιμασίας παραγγελιών, διαχείρισης επιστροφών, αντικαταβολών και διαχείρισης τελωνειακών αποθηκών.

Η Segafredo Zanetti Ελλάς, με μεγάλη της χαρά, για αυτή τη νέα και ουσιαστική συνεργασία με τη ΖΕΡΒΑΣ Α.Ε., τονίζει τη προσμονή της για το ξεκίνημα αυτού του όμορφου και κοινού έργου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here