25 Απρ 2024
READING

Το νέο Legoland Hotel είναι η καλύτερη θεματική επιλογή

2 MIN READ

Το νέο Legoland Hotel είναι η καλύτερη θεματική επιλογή

Το νέο Legoland Hotel είναι η καλύτερη θεματική επιλογή

Στο νέο Legoland Hotel στο Goshen της Νέας Υόρκης, οι επισκέπτες φτάνουν στη ρεσεψιόν περνώντας κάτω από έναν πολύχρωμο πύργο από τουβλάκια, ενώ ένας τεράστιος πράσινος δράκος τους παρακολουθεί από μέσα. Η εντυωπωσιακή είσοδος είναι ένα από τα πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά του νέου καταλύματος 250 δωματίων που κάνει ντεμπούτο αυτές τις μέρες και αποτελεί το τελευταίο κομμάτι του τεράστιου, 500 στρεμμάτων Legoland New York Resort, το οποίο άνοιξε το θεματικό του πάρκο τον περασμένο Μάιο.

Είναι το καταλληλότερο μέρος για μια οικογενειακή απόδραση και ένας εκπρόσωπος του ξενοδοχείου δήλωσε ότι είναι ήδη κλεισμένο μέχρι το τέλος του φθινοπώρου. 

Το ίδιο το ξενοδοχείο δεν είναι ένα συνηθισμένο κατάλυμα. Τα δωμάτια, που ξεκινούν από 279 δολάρια, φιλοξενούν πέντε έως εννέα άτομα, και έχουν εσοχές για να τοποθετούνται τα “κάστρα” των παιδιών. Τα δωμάτια είναι θεματικά – πειρατές, βασίλεια, νίντζα ή Lego Friends – και τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν κυνήγι θησαυρού μέσα στο δωμάτιο που οδηγεί στο δικό τους σεντούκι θησαυρού. Στο ισόγειο, υπάρχει ένα τεράστιο κάστρο που μπορούν να παίξουν οι διαμένοντες.

Φυσικά, η κύρια ατραξιόν είναι η ίδια η Legoland και τα χιλιάδες διαδραστικά μοντέλα, οι βόλτες και τα επτά μέρη που μπορούν να εξερευνήσουν όσοι μένουν εκεί, συμπεριλαμβανομένης της Miniland. Η διαμονή στο ξενοδοχείο επιτρέπει στους διαμένοντες να κλείσουν ένα πακέτο και να έχουν πρόσβαση στο πάρκο με σημαντικά χαμηλότερη τιμή από τα 79,99- 89,99 δολάρια a la carte. Επιπλέον, το ξενοδοχείο απέχει πέντε λεπτά με τα πόδια από την είσοδο του πάρκου, οπότε μετά από μια κουραστική μέρα περιπλάνησης στο θεματικό πάρκο, τα κοκτέιλ δεν είναι μακριά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.