27 Απρ 2024
READING

Η Tiffany επιλέγει την Beyoncé και τον Jay-Z ως τα νέα της πρόσωπα 

3 MIN READ

Η Tiffany επιλέγει την Beyoncé και τον Jay-Z ως τα νέα της πρόσωπα 

Η Tiffany επιλέγει την Beyoncé και τον Jay-Z ως τα νέα της πρόσωπα 

Η Beyoncé και ο Jay-Z είναι τα νέα πρόσωπα της Tiffany που ανήκει στην LVMH. Από τότε που εξαγόρασε την εταιρεία, η LVMH αναβάθμισε την εικόνα της μάρκας για να προσελκύσει νεαρότερους πελάτες. Υιοθέτησε το σλόγκαν “Not Your Mother’s Tiffany’s”, το οποίο αναρτήθηκε πρώτα σε πολλά σημεία σε όλη τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. 

Η είδηση ότι η Beyoncé και ο Jay-Z θα συνεργαστούν με την ηθοποιό Anya Taylor-Joy και την ολυμπιονίκη του σκι και μοντέλο Eileen Gu. Έτσι, η Tiffany υποβάλλεται σε ένα rebranding, καθώς η διοίκηση ήλπιζε να προσελκύσει περισσότερους νεαρότερους ανθρώπους. 

Θα υπάρξουν νέα προϊόντα, όπως δαχτυλίδια αρραβώνων για άνδρες καθώς και ασημένια κολιέ με αλυσίδες και βραχιόλια αξίας 1.500 δολαρίων. Είναι πιθανό ότι η διοίκηση της LVMH θα ακολουθήσει την ίδια σταδιακή προσέγγιση που χρησιμοποιήθηκε κατά την εξαγορά της Louis Vuitton. Σήμερα η Louis Vuitton είναι μια αγαπημένη μάρκα που διαθέτει πολλά ωραία ενδύματα εκτός από τσάντες και αποσκευές. Οι πελάτες της εταιρείας αλλά αυτοί που θέλουν να γίνουν πελάτες της θέλουν να δοθεί η ίδια προσοχή και στην Tiffany. 

Η LVMH έχει αλλάξει το marketing της Tiffany, απομακρυνόμενη από την χαρακτηριστική μπλε εικόνα της μάρκας για να της δώσει μια πιο τολμηρή, σύγχρονη εμφάνιση.Παρ’ όλα αυτά, αναμένεται ότι η εταιρεία θα διατηρήσει το παραδοσιακό μπλε κουτί της. Είναι πιθανό ότι το Blue Box Café που υπάρχει τώρα στο κεντρικό κατάστημα της Νέας Υόρκης και στο κατάστημα South Coast Plaza θα αναπαραχθεί και σε άλλα σημεία της Tiffany. Θα μπορούσε να είναι ένας χώρος όπου η Beyoncé και ο Jay-Z θα συναντούν τους θαυμαστές τους.

Η διοίκηση της Tiffany πρέπει να είναι προσεκτική. Η καμπάνια έχει αποξενώσει τους πιο αφοσιωμένους θαυμαστές που θυμούνται την Tiffany κυρίως από την ταινία Breakfast at Tiffany με την Audrey Hepburn. Η προσπάθεια της Tiffany να κλονίσει μια “στιβαρή, παλιομοδίτικη εικόνα” είναι απαραίτητη. Ο σημερινός αγοραστής αντιλαμβάνεται γρήγορα μια τάση και μπορεί να εξελιχθεί σε αφοσιωμένο πελάτη εάν το μήνυμα είναι ελκυστικό.

Θα δημιουργήσει η Tiffany ρούχα που θα φορέσει η Beyoncé ή η Anya-Taylor-Joy; Ο χρόνος θα δείξει. Σίγουρα θα φορέσουν κάποια από τα κοσμήματα που θα σχεδιαστούν γι’ αυτές.

Η Tiffany είναι 184 ετών και διαθέτει 320 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Το ένα τρίτο αυτών των καταστημάτων βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία εξαγοράστηκε από την LVMH τον Ιανουάριο του 2021.Η μεγάλη πρόκληση για την εταιρεία είναι να διατηρήσει το κοινό της αλλά να είναι ελκυστική για να μπορέσει να προσεγγίσει και άλλα κοινά όπως νεότερους πελάτες, millennials και Gen Z.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.