20 Απρ 2024
READING

Η νέα κυκλοφορία της Beyoncé Ivy Park 

2 MIN READ

Η νέα κυκλοφορία της Beyoncé Ivy Park 

Η νέα κυκλοφορία της Beyoncé Ivy Park 

Φαίνεται ότι η επόμενη κυκλοφορία της συλλογής Adidas x Ivy Park θα έχει ως επίκεντρο το ροντέο και τους καουμπόηδες.Η Beyoncé άρχισε να παρουσιάζει την τελευταία συλλογή της σειράς της με την Adidas δημοσιεύοντας μια εικόνα του ηθοποιού Glynn Turman και της εγγονής του, Melinda, που φορούν denim με τρεις ρίγες – σακάκια, τζιν και ακόμη και chaps πάνω από σορτς για τη Melinda με την ετικέτα Ivy Park Rodeo. 

Σε ένα βίντεο που είναι ενσωματωμένο στην εικόνα εμφανίζεται ο ηθοποιός των ταινιών “The Wire” και “Fargo” να μιλάει για το πώς περνούσε τις μέρες του στους στάβλους του Central Park φτυαρίζοντας κοπριά για να μπορεί να ιππεύει δωρεάν και πόσο σημαντικοί ήταν οι μαύροι καουμπόηδες για την αμερικανική Δύση. 

Το 1999, ο Glynn Turman κέρδισε τους Περιφερειακούς Τελικούς Ομαδικού Roping της πολιτείας και κατέλαβε μια θέση στην πρώτη πεντάδα στους Εθνικούς Τελικούς Πρωταθλητών Ομαδικού Roping των ΗΠΑ στην Οκλαχόμα Σίτι. Τον Νοέμβριο του 2011, ο Glynn εισήχθη στο Hall of Fame του Western Heritage Multi-Cultural Museum στο Fort Worth του Τέξας. Και φέτος, για την Juneteenth, είδε να υλοποιείται το έργο της ζωής του για να φέρει το Black Rodeo στην τηλεόραση στο CBS. 

Η Beyoncé έχει γίνει ειδική στο να δημιουργεί θόρυβο και ενθουσιασμό γύρω από τις συλλογές της, “πειράζοντας” τους θαυμαστές και τους followers της λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα η επόμενη σειρά. Τον Ιούνιο, η ιστοσελίδα Ivy Park προϊδέασε για την τέταρτη συλλογή μαγιό της μάρκας με ένα βίντεο και εικόνες τόσο στην ιστοσελίδα, όσο και στο Instagram. 

Η πρώτη συλλογή Ivy Park υπό την Adidas έκανε το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο του 2020. Η Beyoncé είχε λανσάρει αρχικά τη μάρκα κάτω από το Topshop το 2016. Ωστόσο, αφού ήρθαν στο φως κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σχετικά με τον Sir Philip Green, τον ιδιοκτήτη της μάρκας, τις οποίες ο ίδιος αρνήθηκε, η τραγουδίστρια αγόρασε πίσω τις μετοχές της, αναλαμβάνοντας την πλήρη ιδιοκτησία της σειράς τον Νοέμβριο του 2018. Το 2019, η Beyoncé αποκάλυψε ότι συνεργάστηκε με την Adidas για να επαναλανσάρει τη μάρκα Ivy Park.Η πρώτη συλλογή εξαντλήθηκε λίγα λεπτά μετά το διαδικτυακό λανσάρισμα.

https://www.youtube.com/watch?v=9H51z7Ducco

https://www.youtube.com/watch?v=XBoKfLzJC2A

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.