Η Mercedes και το Amazon προωθούν τη νέα “Σταχτοπούτα” και δίνουν έμφαση στη γυναικεία ενδυνάμωση 

Η Mercedes-Benz και το Amazon Prime Video συνεργάστηκαν σε μια καμπάνια για την προώθηση της νέας ταινίας “Σταχτοπούτα” στην πλατφόρμα streaming, η οποία προσφέρει μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού παραμυθιού.Η αυτοκινητοβιομηχανία γύρισε ένα διαφημιστικό σποτ που ενθαρρύνει τις γυναίκες να σπάσουν τους συμβατικούς ρόλους, αντικατοπτρίζοντας το ταξίδι της ηρωίδας στην ιστορία. Στη διαφήμιση που προβάλλεται στην τηλεόραση και την ψηφιακή τεχνολογία συμμετέχει η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Camila Cabello.  

Η Mercedes αργότερα αυτό το μήνα θα διοργανώσει μια επίδειξη μόδας σε livestreaming και οικοδεσπότη τον Billy Porter. Η μάρκα συνεργάζεται επίσης με το Prime Video για να προβάλει behind-the-scenes περιεχόμενο.

Η Mercedes συνδέεται με τη “Σταχτοπούτα” του Prime Video με μια καμπάνια που στηρίζεται στο γυναικείο τμήμα του καστ και των δημιουργών της ταινίας και τονίζει το μήνυμά της για την αποφυγή των συμβάσεων. Η τελευταία μουσική εκδοχή του παραμυθιού αφορά τις γυναίκες που “σπάνε” τις συμβάσεις, με την Cabello να πρωταγωνιστεί ως μια εκδοχή της ομώνυμης ηρωίδας που θέλει να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση ρούχων, αλλά συναντά αντιξοότητες, μεταξύ άλλων από μια καυστική μητριά. Αρχικά η “Σταχτοπούτα” ήταν μια κυκλοφορία της Sony Pictures, αλλά διατίθεται και σε streaming λόγω της πανδημίας.

Η προσπάθεια ευθυγραμμίζεται με άλλες πρωτοβουλίες της Mercedes, όπως η μακροχρόνια πλατφόρμα “She’s Mercedes” που είναι αφιερωμένη στη σύνδεση και την ενδυνάμωση των γυναικών. Πέρα από τη διαφήμιση του ήρωα που ξεκίνησε να προβάλλεται νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η αυτοκινητοβιομηχανία παράγει μια ποικιλία ψηφιακού περιεχομένου όπως livestream.

Η επίδειξη μόδας στις 28 Αυγούστου θα σκιαγραφήσει καθημερινές γυναίκες που προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα και έχουν εμπνευσμένες ιστορίες επιτυχίας. Ο Porter σχεδίασε επιπλέον μια προσαρμοσμένη Mercedes-Maybach S560 χρησιμοποιώντας το χρυσό και πορτοκαλί χρώμα του Fab G σε μια αναφορά στο χαρακτηριστικό άρμα του χαρακτήρα. 

Οι εταιρείες επανεξετάζουν τα μοντέλα χορηγίας ταινιών και τηλεόρασης, καθώς η εποχή του streaming ανοίγει νέες ευκαιρίες. Πολλές πλατφόρμες streaming, συμπεριλαμβανομένου του Prime Video, δεν υποστηρίζουν τις παραδοσιακές διαφημίσεις, προσκαλώντας για μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση.Η Hyundai έχει μια αντίστοιχη συνεργασία με τη Disney.