27 Απρ 2024
READING

Fine Being | Στάση ζωής και manifesto ποιότητας

3 MIN READ

Fine Being | Στάση ζωής και manifesto ποιότητας

Fine Being | Στάση ζωής και manifesto ποιότητας

Τη δική του φιλοσοφία για το Fine Being, τον τρόπο σκέψης με τον οποίο ζει και απολαμβάνει την κάθε στιγμή, την κάθε δυσκολία, επιλέγοντας να εστιάσει στα σημαντικά και στα όσα δίνουν νόημα στην καθημερινότητά του αποτυπώνει ο Γιώτης Αγγελίδης στις σελίδες του βιβλίου του με τίτλο «#fineBeing» που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η φιλοσοφία του είναι εμπνευσμένη από τη σύνθετη λέξη “FineBeing” – δεν υπάρχει σε κάποιο λεξικό, έτσι την ονομάζει ο Γ.Αγγελίδης και η ομάδα του – γιατί αντιμετωπίζουν κάθε πτυχή της ζωής επιλέγοντας μια συγκεκριμένη άποψη, μια θετική στάση ζωής.Εκφράζει όλους τους καθημερινούς ανθρώπους  που έχουν ως στόχο τους να κάνουν τη σημερινή μέρα καλύτερη από το χτες, την αυριανή μέρα καλύτερη από το σήμερα.

Με σπουδές Ζαχαροπλαστική, Μαγειρική και Διοίκηση Επιχειρήσεων και προϋπηρεσία στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, στην κουζίνα, στο Bartending, στο F&B και στο Hotel Management, ο κ. Αγγελίδης θέλει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του να μας εξηγήσει «με ποιον τρόπο να ανταπεξέλθουμε και να αντιδράσουμε σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, σε διάφορα θέματα». Παράλληλα έχει θέσει σε λειτουργία και το site ανάλογου περιερχομένου για μόδα, sustainability, φαγητό, design.

Για τον Γ.Αγγελίδη το “Fine” είναι πολυδιάστατο. Δεν είναι μόνο κάτι με υψηλή τιμή ή αυτό που έχει περιορισμένη έκδοση και ίσως συλλεκτική αξία. Πιστεύει ότι το να απολαμβάνεις το “Fine” δεν είναι ένα απρόσιτο όνειρο. Δεν έχει κανόνες ή όρια. Εάν το θέλεις πραγματικά μπορείς να το αναγνωρίζεις κάθε λεπτό στην καθημερινή σου ζωή.Είναι η νοοτροπία που σε συνδέει με τη μαγεία που μπορείς να βρεις τόσο σε μικρά όσο και σε μεγάλα πράγματα. Το FineBeing ενώνει την έννοια του “fine” με την ίδια μας την ύπαρξη. Θα μπορούσε να μεταμορφώσει κάτι ταπεινό σε εμπειρία ζωής.

Η ομάδα του Fine Being ψάχνει για νέες, καθημερινές ιδέες σχετικά με ό,τι γεμίζει την καθημερινότητα και τις συνδέει με τη δική τους κοσμοθεωρία. Την θεωρία του να περνάς καλά με ό,τι διαθέτεις, με το να γνωρίζεις και να ενημερώνεσαι σχετικά για το πώς μπορείς να το αναβαθμίσεις για να το απολαύσεις στο μέγιστο βαθμό.

Το site FineBeing είναι ηδη ενεργό και το βιλίο πωλείται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης μεταξύ αυτών στα OAK, Celier, Canava.Το βιβλίο αλλά και το Fine Being είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη ματιά που εστιάζει στα απλά αλλά τόσο σημαντικά.Στον χρόνο που είναι το μεγαλύτερο αγαθό και στην σημασία που έχει να τον σεβόμαστε επενδύοντας σε αυτά που μας αρέσουν και αγαπάμε.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.