24 Απρ 2024
READING

Η Gap με την νέα της καμπάνια για το καλό

3 MIN READ

Η Gap με την νέα της καμπάνια για το καλό

Η Gap με την νέα της καμπάνια για το καλό

Στη νέα καμπάνια της Gap για την επιστροφή στο σχολείο (BTS) πρωταγωνιστεί ο “The Dope Educator”, ο οποίος είναι ένας δάσκαλος από το Μέμφις του Τενεσί, του οποίου το μεταδοτικό πνεύμα και η ατομική προσέγγιση των μαθητών αποτελούν έναν εμπνευσμένο φόρο τιμής στο καλό που πηγάζει από το πάθος, τη φροντίδα και την καλοσύνη.

Η καμπάνια ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 22 Αυγούστου, παρουσιάζοντας τη μεγάλη επιχείρηση back to school της Gap. Η έμπνευση της καμπάνιας από την Gap είναι να συνεχίσει να αποτελεί μια πλατφόρμα για τη σύγχρονη αμερικανική αισιοδοξία. Η σεζόν back to school του 2021, η οποία ξεκινά στα τέλη Ιουλίου και μπορεί να διαρκέσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, αναμένεται με μεγάλη προσμονή μετά από ένα χρόνο διακοπής του κανονικού προγράμματος. Κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τα σχολεία δεν λειτουργούσαν κανονικά, από απόσταση υβριδικά προγράμματα.

Η στρατηγική της Gap για την επιστροφή στο σχολείο, καθώς και η ιστορία πίσω από τη καμπάνια της, η οποία εμπνέει την εκπροσώπηση, την ένταξη και την αισιοδοξία, για να καλωσορίσει τα παιδιά καθώς επιστρέφουν στη μάθηση δια ζώσης το 2021. 

Ο συλλογικός ατομικισμός προωθεί την πολιτιστική έκφραση 

Ο συλλογικός ατομικισμός ευθυγραμμίζεται με το ήθος της μάρκας Gap που γιορτάζει τις διαφορετικές κουλτούρες και τους μοναδικούς φορείς αλλαγής σε όλες τις γενιές, οδηγώντας μαζί την προσπάθεια για έναν πιο περιεκτικό, αισιόδοξο κόσμο.  

Η Gap πήγε στο Μέμφις για να συναντήσει τον The Dope Teacher και τους μαθητές του και εμπνεύστηκε από τη σύνδεση μεταξύ τους δημιουργώντας έτσι μια καμπάνια marketing για να αναδείξει τη μέθοδο διδασκαλίας που εστιάζει στην ατομικότητα, μια βασική πεποίθηση που η Gap έχει εδώ και χρόνια. Η προώθηση των πρωτοβουλιών για την πολυμορφία, την ισότητα και την ένταξη αποτελεί προτεραιότητα για την Gap. 

Η σημερινή νεολαία δεν περιμένει να μεγαλώσει για να κάνει τη διαφορά στον κόσμο, αυτοί που διαμορφώνουν την κουλτούρα και αυτοί που αλλάζουν τα δεδομένα πρωτοστατούν για ένα πιο περιεκτικό και αισιόδοξο μέλλον. Η Gap υποστήριξε τα παιδιά στο σχολείο του The Dope Teacher και συνεργάστηκε με τους δασκάλους και τον διευθυντή για να αποκτήσουν τα παιδιά σχολικές στολές μαζί με ένα φούτερ με το λογότυπο της Gap. 

Πρωτοβουλία “Closing the Gap”

Η πρωτοβουλία “Closing the Gap”, που ξεκίνησε μέσω της συνεχιζόμενης συνεργασίας με το Fashion Row του Harlem, στοχεύει στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών ευκαιριών για την επόμενη γενιά αφροαμερικανών ηγετών της μόδας, προσφέροντας οικονομικά βραβεία σε τμήματα μόδας σε ιστορικά αφροαμερικανικά κολέγια και πανεπιστήμια (HBCUs).  Η Gap συνεισφέρει συνολικά 510.000 δολάρια στην πρωτοβουλία, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη δωρεά σε HBCU από μεγάλη εταιρεία λιανικής πώλησης. Η χρηματοδότηση αυτή θα κατανεμηθεί σε 21 βραβεία που κυμαίνονται από 10.000 έως 100.000 δολάρια, παρέχοντας μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε αφροαμερικανούς φοιτητές να προωθήσουν τις σπουδές τους και την καινοτομία στον κλάδο της μόδας. 

Η Gap αναμένει μια έντονη περίοδο επιστροφής στο σχολείο και τα καταστήματα είναι καλά εφοδιασμένα, καθώς η εταιρεία εργάστηκε στενά με τους προμηθευτές για να διασφαλίσει ότι τα αποθέματα θα βρίσκονται στα καταστήματα όταν ο πελάτης ψωνίζει. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.