25 Απρ 2024
READING

UPS | Η μέγιστη ζήτηση αναμένεται να υπερβεί τα 5 εκατομμύρια πακέτα ημερησίως

2 MIN READ

UPS | Η μέγιστη ζήτηση αναμένεται να υπερβεί τα 5 εκατομμύρια πακέτα ημερησίως

UPS | Η μέγιστη ζήτηση αναμένεται να υπερβεί τα 5 εκατομμύρια πακέτα ημερησίως

Η ζήτηση για την παράδοση πακέτων κατά την περίοδο των εορτών του 2021 αναμένεται να υπερβεί την υφιστάμενη δυνατότητα των εταιρειών κατά περίπου 5 εκατομμύρια τεμάχια ημερησίως στην Αμερική, καθώς η UPS και οι ανταγωνιστές της προετοιμάζονται για ένα ακόμη κύμα πολλών αποστολών κατά την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. 

Η UPS προσθέτει χωρητικότητα ενόψει της περιόδου αιχμής, συμπεριλαμβανομένων 700.000  τετραγωνικών μέτρων πρόσθετου χώρου διαλογής και περισσότερων αεροσκαφών μεταφοράς εμπορευμάτων.Ο προγραμματισμός της  βρίσκεται σε καλό δρόμο.Οργανώνεις τις ανάγκες της για τα αεροσκάφη που πρέπει να μισθώσει ώστε να διαχειριστεί τον όγκο, εξασφαλίζει  όλο τον ενοικιαζόμενο εξοπλισμό που πρέπει να έχει στη θέση του για να διαχειριστεί τον όγκο και, φυσικά, τους ανθρώπους.

Οι μεταφορείς δεμάτων, όπως η UPS και η FedEx, αναμένουν άλλη μια πολυάσχολη περίοδο αιχμής τα Χριστούγεννα του 2021  αφού η πανδημία επιτάχυνε την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου. Πέρυσι, η έξαρση της ζήτησης και η περιορισμένη δυνατότητα δημιούργησαν ένα δύσκολο περιβάλλον αιχμής για τους εταιρείες courier.

Το 2021, υπάρχει περισσότερος χρόνος για προετοιμασία για την αυξημένη ζήτηση των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Η UPS συνεργάζεται με περίπου 300 από τους μεγάλους πελάτες της για να κατανοήσει ποιες είναι οι προβλέψεις ζήτησης του καθενός από αυτούς για τις γιορτές.  

Η UPS υιοθετεί μια προσέγγιση “better, not bigger”, εστιάζοντας σε αποστολές υψηλότερου περιθωρίου κέρδους και μικρότερες επιχειρήσεις αντί να αναλαμβάνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο. Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ αποτέλεσαν πάνω από το 27% των συνολικών εσόδων της εταιρείας το δεύτερο τρίμηνο, από περίπου 20% το αντίστοιχο τρίμηνο  το προηγούμενο έτος. 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.