24 Απρ 2024
READING

Η Gap συνδυάζει τα προγράμματα loyalty των τεσσάρων εμπορικών σημάτων της

3 MIN READ

Η Gap συνδυάζει τα προγράμματα loyalty των τεσσάρων εμπορικών σημάτων της

Η Gap συνδυάζει τα προγράμματα loyalty των τεσσάρων εμπορικών σημάτων της

Η Gap συνδυάζει με όλες τις μάρκες της τα προηγούμενα προγράμματα loyalty: Navyist Rewards, Gap Good Rewards, Banana Republic Rewards και Athleta Rewards. Η εταιρεία  έθεσε ξανά σε λειτουργία το loyalty πρόγραμμά της το φθινόπωρο του 2020.Μέρος του προγράμματος αποτελεί το γεγονός ότι τα μέλη έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν τις αγορές τους και από τα τέσσερα εμπορικά σήματα της εταιρείας, ανεξαρτήτως από το brand που έχουν εγγραφεί ή τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν να ξοδέψουν, συλλέγοντας πόντους. 

Στο πλαίσιο του πρόσφατα βελτιωμένου προγράμματος οι κάτοχοι καρτών μέλους κερδίζουν πέντε πόντους για κάθε 1 δολάριο που ξοδεύουν και στα τέσσερα εμπορικά σήματα της εταιρείας. Τα μέλη θα έχουν την δυνατότητα να εξαργυρώνουν πλέον 100 αντί για 500 πόντους όπως ίσχυε στο παλιό πρόγραμμα, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο ταχύτερη  εξαργύρωση των πόντων. 

Επιπλέον μέσω του νέου προγράμματος κατηγοριοποιούνται σε επίπεδα οι συμμετέχοντες  βάση των ετήσιων δαπανών τους σε: Core (0-500 δολάρια ετήσιες δαπάνες), Enthusiast (500-999 δολάρια ετήσιες δαπάνες) και Icon (1.000 και άνω δολάρια ετήσιες δαπάνες).Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η δυνατότητα «Do Good», η οποία επιτρέπει στους πελάτες να δωρίσουν τους βαθμούς τους σε ένα από τα 4 ταμεία, τα οποία υποστηρίζουν τις βασικές αξίες της μάρκας και της εταιρείας. Τα 4 ταμεία είναι τα εξής: 

  • Old Navy-Imagine Mission Fund: Έχει ως στόχο την επίτευξη ενός καλύτερου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές μέσω διαφόρων ενεργειών όπως είναι η δημιουργία νέων ευκαιριών εργασιακής απασχόλησης για τους νέους, η εξάλειψη των πλαστικών απορριμμάτων και η παροχή προγραμμάτων σχετικά με τον τομέα της τέχνης για παιδιά, σε συνεργασία με καταπληκτικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπως το Boys & Girls Clubs.

  • Gap: DoSomething.org: Έχει ως στόχο την παρακίνηση των νέων, ώστε να πραγματοποιήσουν θετική αλλαγή τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω καμπανιών, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο.

  • Banana Republic: BR x World Wildlife Fund: Έχει ως στόχο την διατήρηση της άγριας ζωής, της προστασίας των υπαίθριων χώρων και τη δημιουργία ενός μέλλοντος όπου οι άνθρωποι θα ζουν αρμονικά με τη φύση. 

  • Athleta: Power of She Fund: Η αποστολή της Athleta είναι να αναδείξει τις δυνατότητες των γυναικών και των κοριτσιών μέσω προγραμμάτων επιχορήγησης, τα οποία τροφοδοτούν την εμπιστοσύνη σε συνεργασία με το Women’s Sports Foundation.

Ακόμη το πρόγραμμα Gap Rewards είναι πλέον διαθέσιμο για εγγραφή τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την εταιρεία, από την επανέναρξη του loyalty προγράμματος το φθινόπωρο του 2020, έχουν εγγραφεί περισσότεροι από 19 εκατομμύρια νέοι πελάτες μέσα σε χρονικό διάστημα λιγότερο από 12 μήνες. Συνολικά υπάρχουν περισσότερα από 37 εκατομμύρια μέλη που έχουν μεταφερθεί αυτόματα στο νέο πρόγραμμα. Στόχος της εταιρείας είναι η διατήρηση της πιστότητας των πελατών για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, επαναπροσδιορίζοντας το πρόγραμμα επιβράβευσης και δημιουργώντας μοναδικές, εξατομικευμένες εμπειρίες, οι οποίες θα διευκολύνουν την αγορά, την απόκτηση και την εξαργύρωση ανταμοιβών σε όλα τα brands. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.