27 Απρ 2024
READING

Η startup Tailor Brands συγκεντρώνει 50 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση 

2 MIN READ

Η startup Tailor Brands συγκεντρώνει 50 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση 

Η startup Tailor Brands συγκεντρώνει 50 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση 

Η Tailor Brands, μια startup επιχείρηση, η οποία σχετίζεται με την αυτοματοποίηση συγκεκριμένων τμημάτων των διαδικασιών του branding και του marketing για μικρές επιχειρήσεις, ανακοίνωσε ότι έχει συγκεντρώσει 50 εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότηση.

Πιο συγκεκριμένα η «GoDaddy»,γνωστή και μεγάλη εταιρεία που ασχολείται με domain names και ο βασικότερος επενδυτής ενώθηκε με την «OurCrowd» και τους είδη υπάρχοντες επενδυτές όπως είναι οι: Pitango Growth, Mangrove Capital Partners, Armat Group, Disruptive VC και ιδρυτής του Whip Media Richard Rosenblatt, με αποτέλεσμα η Tailor Brands να καταφέρει να συγκεντρώσει συνολικά 70 εκατομμύρια δολάρια από την ίδρυσή της το 2015 μέχρι σήμερα. 

Όπως η «GoDaddy» ενδυναμώνει τις νεοσύστατες επιχειρήσεις με όραμα σε όλο τον κόσμο παρέχοντας όλη τη βοήθεια και τα σημαντικά εργαλεία, ώστε να επιτύχουν στον τομέα του διαδικτύου, έτσι και η Tailor Brand βοηθά τους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν την εταιρεία τους γρήγορα και εύκολα, παρέχοντας υπηρεσίες σχεδιασμού λογότυπου και branding, βασισμένες σε προηγμένες τεχνολογίες (AI). 

Αρχικά η Tailor Brands, η οποία ξεκίνησε το 2014, συγκέντρωσε 15,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε επενδύσεις εστιάζοντας στη δημιουργία λογότυπων με γνώμονα τις τεχνολογίες (AI). Επιπλέον η εταιρεία, με έδρα τη Νέα Υόρκη και το Τελ Αβίβ, χρησιμοποιεί τις δυνατότητες ενός λογισμικού SaaS, παρέχοντας υπηρεσίες design, branding και marketing, οι οποίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην λειτουργία μιας startup επιχείρησης. Γεγονός αποτελεί ότι η εταιρεία εντάσσει περίπου 700.000 νέους χρήστες κάθε μήνα, παρέχοντάς τους βοήθεια στα πρώτα στάδια της ίδρυσης της επιχείρησής τους. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία σημείωσε αύξηση (27%) στον κλάδο των startup εταιρειών το 2020. 

Εκτός από τα υψηλά επίπεδα προσέλκυσης νέων users, η εταιρεία ήθελε να εξελιχθεί, επομένως κατάφερε να βοηθήσει 30 εκατομμύρια επιχειρήσεις μέσω της πλατφόρμας της. Στα τέλη του 2019 άρχισε να αυξάνει τα έσοδα της πολύ με αποτέλεσμα να φτάσει τριψήφια ετήσια αύξηση των εσόδων της. Η νέα αυτή χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί σε πεδία έρευνας και ανάπτυξης με στόχο να διπλασιαστεί η ομάδα της επιχείρησης και να δημιουργηθούν επιπλέον δυνατότητες και λειτουργίες στον παρόν αλλά και στο μέλλον. Η Tailor Brands βρίσκεται σε ένα σημείο όπου είναι σε θέση να βοηθά και να συμβουλεύει τον τομέα των startup επιχειρήσεων, καθοδηγώντας τες στα επόμενα στάδια της εξέλιξής τους. 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.