20 Απρ 2024
READING

Εάν δεν μπορείτε να το πείτε με λέξεις, πείτε το με emoji

2 MIN READ

Εάν δεν μπορείτε να το πείτε με λέξεις, πείτε το με emoji

Εάν δεν μπορείτε να το πείτε με λέξεις, πείτε το με emoji

Το Facebook ανακοίνωσε μερικές νέες μικρές ενημερώσεις στην πλατφόρμα του Messenger, οι οποίες καθιστούν ευκολότερη από ποτέ την αναζήτηση συγκεκριμένων emoji τα οποία, θα ταιριάζουν απόλυτα με την ακριβή αντίδραση ενός ανθρώπου σε κάποιο μήνυμα. Η συγκεκριμένη δυνατότητα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω αναζήτησης για αντιδράσεις μέσω emoji, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα νέο section στο οποίο θα αποθηκεύονται τα emoji που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα. 

Η εφαρμογή του messenger έχει καταφέρει να εξελιχθεί, παρέχοντας διάφορες εμπειρίες κατά τη διάρκεια της χρήσης, όπως είναι η ποικιλία των θεμάτων στα chats της εφαρμογής. Η καινοτομία μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και στον τομέα των emoji τόσο στο Messenger όσο και σε άλλα social media όπως είναι το Twitter, δίνοντας την ικανότητα στους χρήστες της εφαρμογής να αντιδρούν στα tweets μέσω emoji.  Καθώς η υπηρεσία live audio είναι διαθέσιμη στο Clubhouse, στο Twitter Spaces και στο Greenroom του Spotify γιατί να μην γίνεται και στα emoji του messenger;Μετά την επιτυχία του Clubhouse πολλές άλλες εφαρμογές προσπαθούν να αντιγράψουν τις δυνατότητες και να κερδίσουν μερίδιο από τους χρήστες.

Την περασμένη εβδομάδα, το Messenger έκανε το ντεμπούτο του στο Soundmojis, τα οποία είναι emojis με ήχο. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το Soundmojis κάνοντας απλώς ένα κλικ στο smiley face του chat box, μεταβαίνοντας σε ένα μενού παροχής αντιδράσεων. Σύμφωνα με το Facebook Messenger στέλνονται καθημερινά περισσότερα από 2,4 εκατομμύρια μηνύματα με emojis. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.