25 Απρ 2024
READING

Η Burberry ανοίγει νέο flagship κατάστημα στο Λονδίνο

2 MIN READ

Η Burberry ανοίγει νέο flagship κατάστημα στο Λονδίνο

Η Burberry ανοίγει νέο flagship κατάστημα στο Λονδίνο

Στην Burberry από το 2018, ο Chief Creative Officer (CCO) του βρετανικού brand, «Riccardo Tisci» εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει το label της εταιρείας στοχεύοντας στην ενίσχυση του luxury χαρακτήρα της. Συνεργαζόμενος στενά με τον CEO της επιχείρησης «Marco Gobbetti», ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την παραίτησή του στα τέλη του έτους, ο Tisci κατάφερε να αναβαθμίσει την αισθητική εικόνα του οίκου Burberry. 

Ειδικότερα, κατάφερε να εξελίξει διάφορους τομείς και τώρα ανοίγει ένα νέο κατάστημα ορόσημο, το οποίο βρίσκεται στη Sloane Street του Λονδίνου, προσκαλώντας τον κόσμο να γνωρίσει εκ νέου το δημοφιλέστατο brand. Παρά τον συνεχή αγώνα για αύξηση των διαδικτυακών της αγορών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η εστίαση στα φυσικά καταστήματα παραμένει προτεραιότητα για τα μεγάλα brands πολυτελείας όπως είναι η Burberry.

Το 2020, η Burberry άνοιξε ένα υβριδικό (φυσικό-ψηφιακό) κατάστημα στο Shenzhen της Κίνας, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των τοπικών καταναλωτών. Καθώς τα καταστήματα σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να προσκαλούν τους αγοραστές, τα brands οφείλουν να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, προσφέροντάς τους μοναδικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της επίσκεψή τους στα φυσικά καταστήματα. 

Γι’ αυτό τον λόγο το ολοκαίνουριο flagship κατάστημα του οίκου Burberry προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών, μέσα στο οποίο προσφέρονται στους καταναλωτές δυνατότητες όπως είναι η αφήγηση ιστοριών σχετικά με τα τη δημιουργία των τελευταίων συλλογών της εταιρείας, αλλά και γενικότερα δίνει μία γεύση στους επισκέπτες του καταστήματος σχετικά με τα νέα προϊόντα της.

Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί από τον διάσημο αρχιτέκτονα Vincenzo De Cotiis συνδυάζοντας τρεις διαφορετικές διαστάσεις το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του οίκου Burberry. Η αρχιτεκτονική του εστιάζει σε στοιχεία του βρετανικού κλασικισμού. Σημείο αναφοράς αποτελεί ένας ξεχωριστός χώρος στο ισόγειο του καταστήματος, στον οποίο βρίσκεται μία καμπαρντίνα η οποία σχεδιάστηκε από τον ιδρυτή του brand Thomas Burberry το 1879, ενώ ο επάνω όροφος του καταστήματος προσφέρει την απόλυτη luxury εμπειρία. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.