Ο όμιλος WEST ανάμεσα στους «Χρυσούς Πρωταγωνιστές της Οικονομίας 2010-2020»

Την Δευτέρα 19/7/2021 για 4η συνεχή χρονιά ο όμιλος WEST τιμήθηκε για τη συμβολή του στην ελληνική οικονομία ως ««Greek Business Champion». Ο τίτλος ήταν διττός καθώς στην ίδια τελετή διακρίθηκε και βραβεύτηκε ως «Χρυσός Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας 2010-2020» .

Ο κύκλος εργασιών της WEST στην δεκαετία αυξήθηκε κατά 219.51 %  ενώ τα κέρδη προ φόρων  αυξήθηκαν κατά 202.95% παρουσιάζοντας ανοδική και θετική πορεία. Την ανοδική πορεία ακολούθησε και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας  όπου αυξήθηκε κατά 412,5%

Η WEST  έχει παρουσία στην Ελλάδα και την Κύπρο  απαριθμώντας πάνω από 1.100 άτομα προσωπικό, έχοντας  5.080 ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις  στέγασής του ανθρώπινου δυναμικού  καθώς και 15.840 τ.μ  ως χώρους Logistics . 

Ο COO του Ομίλου WEST, κ. Βαγγέλης Καλαμπόκας ανέφερε σχετικά με αυτή την επιτυχία:        «Για τον Όμιλο WEST, η διάκριση στους «Χρυσούς Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2010-2020» είναι εξέχουσας  σημασίας αφενός γιατί είναι μια έμπρακτη αναγνώριση επαγγελματικής μας αριστείας και αφετέρου γιατί είναι ένα ακόμη κίνητρο για να θέσουμε υψηλότερους στόχους, καθώς  και μια πρόκληση να παραμένουμε διαχρονικά αντάξιοι αυτής της βράβευσης».

O Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της WEST κ. Αντώνης Ποταμίτης δήλωσε :

«Η δεκαετία 2010-2020 ήταν μια περίοδος με ιδιαίτερες προκλήσεις για την παγκόσμια και ιδιαίτερα για την ελληνική οικονομία. Το επιχειρείν δοκιμάστηκε και αναζήτησε νέες διεξόδους, καθώς έπρεπε να αλλάξει στρατηγική  και να διαμορφώσει νέα εταιρική και πιο πελατοκεντρική κουλτούρα με ταυτόχρονο άνοιγμα νέων δραστηριοτήτων και υπηρεσιών.                          Σ’ αυτή τη διαδικασία για την εταιρεία μας πρωταγωνιστικό ρόλο  είχε ο άνθρωπος -πελάτης και τη μεγαλύτερη ευθύνη υιοθέτησής της στρατηγικής και της κουλτούρας είχε το ανθρώπινο δυναμικό της  WEST. 

Το εν λόγω βραβείο  είναι αφιερωμένο στους συνεργάτες – πελάτες μας,  σε όλα τα στελέχη από την ίδρυση του Ομίλου WEST πριν 26 χρόνια και κυρίως σε αυτούς που την τελευταία δεκαετία υπήρξαν και παραμένουν οι στυλοβάτες των αξιών και οι πρεσβευτές του εταιρικού οράματος της οικογένειας WEST».