25 Απρ 2024
READING

Η IMPERIAL TOBACCO πιστή στο όραμά της για ένα μέλλον με περισσότερες επιλογές

5 MIN READ

Η IMPERIAL TOBACCO πιστή στο όραμά της για ένα μέλλον με περισσότερες επιλογές

Η IMPERIAL TOBACCO πιστή στο όραμά της για ένα μέλλον με περισσότερες επιλογές

Περισσότερες και καλύτερες επιλογές ζητούν σήμερα οι ενήλικες καπνιστές, ευκολία, διάρκεια, ποικιλία, γευστική ικανοποίηση, και πάνω απ’ όλα ασφάλεια και ποιότητα. Μεγάλος αριθμός εμπειρογνωμόνων σε ζητήματα δημόσιας υγείας διεθνώς έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα τυποποιημένα και συνεπώς ασφαλή ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι σημαντικά λιγότερο βλαβερά από τα συμβατικά τσιγάρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όλο και περισσότεροι καπνιστές σε όλο τον κόσμο να στρέφονται προς τα προϊόντα νέας γενιάς.

Η διείσδυση των καινοτόμων αυτών προϊόντων προβλέπεται ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται εξίσου και στη χώρα μας. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Marc, 2,2 εκατομμύρια Έλληνες συνεχίζουν να καπνίζουν και από αυτούς οι 440.000 έχουν στραφεί σε εναλλακτικά προϊόντα καπνίσματος. Πιστή στο όραμά της για ένα μέλλον με περισσότερες επιλογές, η IMPERIAL TOBACCO, παράλληλα με τα συμβατικά προϊόντα καπνού, έχει φέρει στην Ελλάδα το myblu™ , ίσως το πιο εξελιγμένο προϊόν νέας γενιάς, που προσφέρει στους ενήλικες καπνιστές Κάτι Καλύτερο. 

Μέσα σε μόλις ένα χρόνο από την είσοδό του στην ελληνική αγορά το Προϊόν Νέας Γενιάς myblu αναδείχθηκε σε ηγέτη στην κατηγορία των ηλεκτρονικών τσιγάρων κλειστού τύπου στη Μικρή Λιανική. Το πρωτοποριακό αυτό προϊόν ατμίσματος κατόρθωσε να  κερδίσει την προτίμηση των ενήλικων καπνιστών που απαιτούν πάντα Κάτι Καλύτερο σε γεύση, πρακτικότητα και ασφάλεια, και μάλιστα κάτω από τις εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία.

Η επιτυχία του myblu είναι το αποτέλεσμα μακράς έρευνας και πολυετών δοκιμών από εξειδικευμένους επιστήμονες στη Μ.Βρετανία. Η πρωτοποριακή συσκευή ατμίσματος, κομψή και απλή στη χρήση, δέχεται προ-γεμισμένες κάψουλες. Καθώς η συσκευή θερμαίνει το υγρό μέσα στην κάψουλα, δημιουργείται ατμός. Σε αντίθεση με τα συμβατικά τσιγάρα, δεν γίνεται καύση καπνού, διαδικασία που έχει ενοχοποιηθεί ως κύρια αιτία παθήσεων που συνδέονται με το κάπνισμα. Έρευνες του Οργανισμού Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας πιστοποιούν πως ο ατμός του myblu, είναι κατά 95% λιγότερο τοξικός συγκριτικά με τον καπνό του τσιγάρου, καθώς περιέχει έως και 99% λιγότερες βλαβερές χημικές ουσίες. Tα υγρά αναπλήρωσης κατασκευάζονται στη Μ.Βρετανία και υποβάλλονται σε αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης, περνώντας από 30 διαφορετικούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας με βάση τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το myblu διατίθεται σε μια πλούσια γκάμα γεύσεων με 7 διαφορετικές επιλογές και 3 επίπεδα νικοτίνης (1.6%, 0.8% και 0%), προσφέροντας μοναδική γευστική εμπειρία σε προσιτή τιμή: Tobacco, Strawberry Mint, Mango Apricot, Menthol, Tobacco Vanilla, Blue Ice και Blueberry, που είναι και η τελευταία προσθήκη στις γευστικές προτάσεις του myblu, δροσερή και γλυκιά, με νότες από άγρια βατόμουρα του δάσους και με απαλό φρουτένιο άρωμα. Η συσκευή του myblu διατίθεται σε 5 χρώματα και διακρίνεται για την κομψότητά της και την ευκολία στη χρήση. Η εναλλαγή γεύσεων γίνεται γρήγορα και εύκολα με μία απλή κίνηση (click & go), χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία διαρκεί 1 ημέρα για ένα μέσο ατμιστή με μια μόνο φόρτιση 30 λεπτών. 

Εκτός όμως από τον καταναλωτή, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία η IMPERIAL TOBACCO HELLAS απέδειξε για άλλη μια φορά την έμπρακτη στήριξη στη Μικρή Λιανική, ενισχύοντας χιλιάδες περίπτερα, ψιλικά και mini markets με ένα ισχυρό πρόγραμμα πιστώσεων ύψους 3 εκατ. Ευρώ. Το πρόγραμμα αυτό, εντάσσεται στο ευρύτερο και διαρκές πλάνο υποστήριξης της Μικρής Λιανικής της Εταιρίας, που περιλαμβάνει σημαντικές επιβραβεύσεις για την επίτευξη σειράς εμπορικών στόχων, όπως το βραβευμένο εμπορικό πρόγραμμα «Προτείνεις – Κερδίζεις», που προσφέρει ισχυρά κίνητρα επιβράβευσης των πωλήσεων και σημαντικές πιστώσεις για όλες τις κύριες μάρκες της Εταιρείας στην Ελλάδα, όπως τα τσιγάρα Davidoff, JPS, Slim Line, τους Καπνούς Golden Virginia και Drum, τα χαρτάκια και φιλτράκια Rizla, καθώς και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα myblu.  

Με κεντρικό μήνυμα «Εστιάζουμε σε αυτά που Επηρεάζουμε», το Τμήμα Πωλήσεων της IMPERIAL TOBACCO, με πλούσια εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, στέκεται πάντα δίπλα στον άνθρωπο, τον καταναλωτή αλλά και τον συνεργάτη, υποστηρίζοντας τις επιλογές και τις ανάγκες του. Η ομάδα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή με το myblu Care,  που ήδη εμπιστεύονται χιλιάδες χρήστες myblu,  για να λύσει τις απορίες του και να τον καθοδηγήσει στο πώς θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής του ώστε να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία του myblu. 

Το myblu οφείλει την επιτυχία του στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, τις υψηλές προδιαγραφές του και στη σημαντική επένδυση της εταιρείας στα προϊόντα νέα γενιάς. Την οφείλει όμως και στους ανθρώπους του οι οποίοι βραβεύτηκαν με συνολικά 6 διακρίσεις στα Sales Excellence Awards 2020, τον ετήσιο θεσμό που οργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας, για το πετυχημένο λανσάρισμα του πρωτοποριακού myblu:

3 βραβεία GOLD για την Εξυπηρέτηση Πελατών του myblu, για το Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς στο Λιανεμπόριο των Καταναλωτικών Προϊόντων και το Πρόγραμμα Ψηφιακής Υποστήριξης της Μικρής Λιανικής. 2 βραβεία SILVER για την Προϊοντική Καινοτομία του myblu και τη συμβολή του στην επιχειρηματική ανάπτυξη της Εταιρείας, καθώς και για τις εμπορικές ενέργειες υποστήριξης του myblu με το πρόγραμμα «Προτείνεις – Κερδίζεις». 1 βραβείο BRONZE για την παραγωγικότητα και απόδοση του Τμήματος Πωλήσεων στο πλαίσιο του «Εστιάζουμε σε αυτά που Επηρεάζουμε»

Σε διεθνές επίπεδο, η IMPERIAL TOBACCO HELLAS ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον ηγετικό ρόλο που κατέχει στην ΝΑ Ευρώπη, με τέσσερις νέες αγορές που προστέθηκαν πρόσφατα στην ευθύνη της, τη Σερβία, τη Βοσνία, το Κόσοβο και τη Βόρεια Μακεδονία. Με αυτή την εξέλιξη, ο συνολικός αριθμός των αγορών που ανήκουν στη διοικητική αρμοδιότητα της εταιρίας με έδρα την Αθήνα φτάνει τις 13, με πλέον σημαντικές την Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Ισραήλ και βέβαια την Ελλάδα, όπου η εταιρία κατέχει το υψηλότερo μερίδιο από όλες τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης. Πρόκειται για άλλη μία σημαντική αναγνώριση της ελληνικής ομάδας της IMPERIAL TOBACCO HELLAS, που επιβεβαιώνει το ανταγωνιστικό επίπεδο του ελληνικού στελεχιακού δυναμικού και αναδεικνύει διεθνώς την Ελλάδα ως ελκυστική επιχειρηματική έδρα. 

Όπως σχολίασε ο Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος της IMPERIAL TOBACCO ΝΑ Ευρώπης «Οι διευρυμένες αυτές αρμοδιότητες επιβεβαιώνουν την μεγάλη εμπιστοσύνη του Διεθνούς Ομίλου της IMPERIAL στις δυνατότητες των Ελλήνων εργαζομένων, στους οποίους έχει αναθέσει τα τελευταία 25 χρόνια τη διοίκηση της εταιρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και, σταδιακά, στις γειτονικές χώρες. Το να βλέπουμε τις θυγατρικές μεγάλων πολυεθνικών στην Ελλάδα να αποκτούν σημαντικές αρμοδιότητες για όλη τη ΝΑ Ευρώπη υπό την ηγεσία Ελλήνων μάνατζερ μας κάνει περήφανους, καθώς επιβραβεύει έμπρακτα την ικανότητα διαρκούς δημιουργίας των επιθυμητών αποτελεσμάτων και προβάλει στη διεθνή επιχειρηματική σκηνή ένα επιτυχημένο παράδειγμα περιφερειακής διοίκησης με έδρα την Ελλάδα».

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.