25 Απρ 2024
READING

Στην Rebag αγορά και πώληση με μία μόνο συναλλαγή 

2 MIN READ

Στην Rebag αγορά και πώληση με μία μόνο συναλλαγή 

Στην Rebag αγορά και πώληση με μία μόνο συναλλαγή 

Ο ψηφιακός μεταπωλητής τσαντών «Rebag» επιτρέπει στους καταναλωτές τόσο να αγοράζουν όσο και να πωλούν αντικείμενα μέσω μίας ενιαίας συναλλαγής. Πιο συγκεκριμένα η Rebag λανσάρει την υπηρεσία  Clair Trade, μια επέκταση της Clair, η οποία αποτελεί τον τρόπο άμεσης τιμολόγησης χρησιμοποιώντας τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Δηλαδή αντί να πραγματοποιούνται δύο ξεχωριστές ροές αγοράς και πωλήσεων, οι αγοραστές μπορούν να λάβουν αμέσως μια προσφορά για τα είδη πολυτελείας που επιθυμούν να πουλήσουν, να τοποθετήσουν την αξία τους στη νέα αγορά που θέλουν να πραγματοποιήσουν και στη συνέχεια κάνοντας το τελικό checkout να πληρώσουν μόνο τη διαφορά που δεν καλύπτεται από τα είδη που βρίσκονται προς πώληση. Όλα αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω μίας μόνο συναλλαγής. 

Με άλλα λόγια τα έσοδα από την πώληση συμψηφίζονται αμέσως με την αξία του καλαθιού. Σε ορισμένες πολιτείες στην Αμερική , οι συναλλαγματικές διαδικασίες δεν φορολογούνται, με αποτέλεσμα να μη συμπεριλαμβάνεται ο φόρος στη συνολική συναλλαγή. Επιπλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις online αγορές και για τα καταστήματα της Rebag σε εθνικό επίπεδο. Το εργαλείο λογισμικού Clair Trade αποτελεί ένα μέσο να καθορίζεται απευθείας η τιμή μεταπώλησης για πάνω από 15.000 είδη.

Όσον αφορά τους πελάτες, οι οποίοι επιλέγουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους αυτοπροσώπως σε ένα κατάστημα της Rebag μπορούν να ολοκληρώσουν απευθείας τη συγκεκριμένη διαδικασία, ενώ οι αγοραστές που χρησιμοποιούν την online υπηρεσία θα πρέπει να πραγματοποιήσουν το στάδιο του checkout για το συγκεκριμένο είδος εμπορίου. Στη συνέχεια, ο πωλητής θα αποστείλει τα αντικείμενά του προς πώληση στη Rebag χρησιμοποιώντας την ετικέτα δωρεάν αποστολής ή θα μεταφέρει τα αντικείμενα σε μια τοποθεσία στο κατάστημα της εταιρείας. Αφού πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος των αντικειμένων, η ανταλλαγή θα επιβεβαιωθεί ή ενδεχομένως θα επεξεργαστεί τα αντικείμενα που αγοράστηκαν αποστέλλοντάς τα εκείνη τη στιγμή.  

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα η Rebag θα προσφέρει κίνητρο ανταλλαγής (25%), το οποίο θα επιτρέπει στους καταναλωτές να κερδίζουν (25%) περισσότερη αξία όταν επιλέγουν να πραγματοποιήσουν κάποιου είδους ανταλλαγή, συγκριτικά την απλή πληρωμή μέσω μετρητών.

Η Clair Trade ενισχύει τα έχει επτά χρόνια εμπειρίας της Rebag στον τομέα πολυτελών ειδών μεταπώλησης. Συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία τιμολόγησης με τις δυνατότητες αναγνώρισης που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία. Για πρώτη φορά στη βιομηχανία μεταπώλησης, οι καταναλωτές θα μπορούν να δημιουργήσουν μια προσφορά  χρησιμοποιώντας την αμέσως για μία άλλη αγορά, πληρώνοντας μόνο τη διαφορά. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.