18 Απρ 2024
READING

Η Cubitts θέτει σε κυκλοφορία το νέο app επιλογής γυαλιών από την άνεση του σπιτιού 

2 MIN READ

Η Cubitts θέτει σε κυκλοφορία το νέο app επιλογής γυαλιών από την άνεση του σπιτιού 

Η Cubitts θέτει σε κυκλοφορία το νέο app επιλογής γυαλιών από την άνεση του σπιτιού 

Η γνωστή εταιρεία κατασκευής γυαλιών Cubitts έθεσε σε κυκλοφορία ένα νέο app μέσω του λογισμικού προηγμένης τεχνολογίας Heru, ώστε να βοηθήσει τους καταναλωτές να αγοράσουν τα κατάλληλα γυαλιά που ταιριάζει στον καθένα σαρώνοντας απλώς τα πρόσωπά τους. Αποτελεί έναν συναρπαστικό και επαναστατικό τρόπο αγοράς γυαλιών, βρίσκοντας τον ιδανικό σκελετό που ταιριάζει στο κάθε πρόσωπο ξεχωριστά. 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown. Αρχικά έχει την δυνατότητα να σαρώνει το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά με εξαιρετική ακρίβεια χιλιοστού, προτείνοντας την ιδανική επιλογή γυαλιών που ταιριάζει στο κάθε πρόσωπο. Μέσω της χρήσης προηγμένων τεχνολογιών, παρέχει την δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν με ακρίβεια και σιγουριά τον σκελετό που τους ταιριάζει μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, κάτι το οποίο ήταν εφικτό μόνο μέσω της επίσκεψης στα φυσικά καταστήματα. 

Το app της Cubitts χρησιμοποιεί τη προηγμένη τεχνολογία του λογισμικού της Heru, το οποίο έχει την ικανότητα να υπολογίζει με ακρίβεια τις αποστάσεις και τις διαστάσεις των χαρακτηριστικών του κάθε προσώπου ξεχωριστά. Ακόμη η Heru συνεργάζεται με την μοντέλο κάμερας TrueDepth, με στόχο την δημιουργία ενός τρισδιάστατου προσώπου με λεπτομερείς οπτικές μετρήσεις. Έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 2000 σαρώσεις μέχρι σήμερα. Εξαιτίας της ακρίβειας που παρέχει η συγκεκριμένη σάρωση, η Cubitts επιτρέπει στους χρήστες της να παραγγέλνουν τους ιδανικούς σκελετούς γυαλιών, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία από την άνεση του σπιτιού τους. Επιπλέον η εφαρμογή διαθέτει επιλογές συμπεριλαμβάνοντας 32 διαφορετικά στυλ, παρέχοντας μία σειρά από πολλά και διαφορετικά μεγέθη, χρώματα, φακούς και αποχρώσεις. Το κόστος των γυαλιών κυμαίνεται στα 125 δολάρια συμπεριλαμβάνοντας τους φακούς απλής όρασης και τα έξοδα παράδοσης. 

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι γνωρίζουμε το μέγεθος των παπουτσιών ή το μέγεθος της μέσης μας , αλλά ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν το μέγεθος των γυαλιών τους. Αυτό οδηγεί στην κακή επιλογή σκελετών και κατ’ επέκταση στην απογοήτευση του πελάτη. Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας του λογισμικού της Heru, παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν τα γυαλιά που ταιριάζουν άψογα και με ακρίβεια στο σχήμα του κάθε προσώπου. Προς το παρόν το app είναι διαθέσιμη μόνο με invitation και τεθεί κανονικά σε κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή αποτελεί μέρος της επένδυσης του brand σε καινοτόμες τεχνολογίες. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.