23 Απρ 2024
READING

Μια δεκαετία μετά η Beyond Meat κάνει δεύτερη προσπάθεια για φυτικό κοτόπουλο

1 MIN READ

Μια δεκαετία μετά η Beyond Meat κάνει δεύτερη προσπάθεια για φυτικό κοτόπουλο

Μια δεκαετία μετά η Beyond Meat κάνει δεύτερη προσπάθεια για φυτικό κοτόπουλο

Από τότε που η Beyond Meat απέτυχε στο πρώτο ψεύτικο κοτόπουλο πριν από μια δεκαετία, η ομάδα επιστημόνων τροφίμων της Beyond είχε ως πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη ενός καλύτερου υποκατάστατου κοτόπουλου. 

Αλλά τώρα που αποκαλύφθηκε η δεύτερη προσπάθεια της Beyond για vegan chicken, ήρθε η ώρα για τα εστιατόρια να αποφασίσουν αν είναι αρκετά καλό για να το προσθέσουν στο μενού. Μέχρι στιγμής, 400 εστιατόρια έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να το δοκιμάσουν. 

Το να δημιουργηθεί η υφή της μπουκιάς που να απελευθερώνει τη γεύση, τους χυμούς και το λίπος ήταν πολύ δύσκολο. Η εταιρεία βρήκε τρόπους να συσκευάσει τα συστατικά ώστε να θυμίζουν τη λιπαρή, ζουμερή αίσθηση ενός πραγματικού chicken tender. Τα προϊόντα της Beyond Meat είναι ήδη διαθέσιμα σε 80 χώρες και σε περίπου 62.000 σημεία εστίασης παγκοσμίως. Η Beyond Meat έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς 8,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ετήσιες πωλήσεις περίπου 400 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Η καταναλωτική ζήτηση για κοτόπουλο έχει εκτοξευθεί στα ύψη, καθώς η βιομηχανία παραγωγής πουλερικών αντιμετωπίζει ελλείψεις και προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα. Η Beyond ελπίζει ότι αυτές οι συνθήκες θα βοηθήσουν να πειστούν οι αγοραστές σε αλυσίδες fast food, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομεία και άλλες τοποθεσίες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.