Τα κρυπτονομίσματα μετατρέπονται σε νόμιμες πηγές χρηματοδότησης 

H PayPal ανακοίνωσε ότι επιτρέπει στους χρήστες της να αγοράζουν πέντε φορές περισσότερα κρυπτονομίσματα από ό, τι στο παρελθόν. Οι χρήστες των εφαρμογών μπορούν πλέον να αγοράζουν τόσο κρυπτονομίσματα όσο και άλλου τέτοιου είδους ψηφιακά νομίσματα αξίας 100.000 δολαρίων την εβδομάδα, από 20.000 δολάρια, ενώ παράλληλα το ετήσιο όριο αγοράς των 50.000 δολαρίων έχει καταργηθεί. Οι συγκεκριμένες αλλαγές θα επιτρέψουν στους πελάτες να έχουν περισσότερες  επιλογές και ευελιξία στην αγορά των κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα. 

Το συγκεκριμένο app πληρωμών επέτρεψε στους χρήστες να αγοράζουν κρυπτονομίσματα τον Οκτώβριο του 2020, καθώς η ζήτηση για δημοφιλή νομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum αυξήθηκαν. Στη συνέχεια προστέθηκε η δυνατότητα αγοράς νομισμάτων μέσω της εφαρμογής πληρωμών για κινητά Venmo, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ. Ωστόσο η αξία του Bitcoin έχει μειωθεί σημαντικά μετά την άνοδο των 60.000 δολαρίων που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, με διαπραγμάτευση περίπου το μισό της συγκεκριμένης αξίας τη δεδομένη στιγμή. 

Αυτή τη στιγμή τα κρυπτονομίσματα μετατρέπονται σε μία νόμιμη πηγή χρηματοδότησης, ώστε να πραγματοποιούνται συναλλαγές στον πραγματικό κόσμο σε εκατομμύρια εμπόρους. Για παράδειγμα το Ebay, επιθυμεί να συμβάλει προσφέροντας στους χρήστες του την δυνατότητα να αγοράζουν αγαθά μέσω ψηφιακών νομισμάτων από τον Μάρτιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here