Συνεργασία SEGAFREDO ZANETTI ΕΛΛΑΣ & ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ – Δίκτυο Διανομών Α.Ε.

Μια νέα ακόμα στρατηγική συνεργασία, ιδιαίτερης σημασίας για την είσοδο της Segafredo Zanetti Ελλάς στην Λιανική, πραγματοποιήθηκε με την εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ- ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ Α.Ε, μία εταιρία με ηγετικό ρόλο στον κλάδο των πωλήσεων και των διανομών. Η συνεχής ανάπτυξη του ομίλου καθώς και οι νέες ανάγκες που προκύπτουν από αυτή, χρήζουν ποιοτικών λύσεων που συμβαδίζουν με την έως τώρα εικόνα της Segafredo Zanetti Ελλάς. Έτσι, η επιλογή ενός στρατηγικού, εξωτερικού εμπορικού συνεργάτη με εξειδίκευση στον κλάδο των Logistics, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο, παρά αξιόπιστη και ποιοτική.

Η ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ δραστηριοποιείται εδώ και 60 χρόνια στον κλάδο των 3rd Party Logistics & Logistics 4.0, έχοντας μάλιστα κατακτήσει μία από τις ηγετικές θέσεις σε όλη την Ελλάδα. Παρέχει ποικίλες υπηρεσίες προς τους πελάτες της, όπως υπηρεσίες Πωλήσεων, Merchandising, 3rd Party Logistics & Logistics 4.0, Marketing, E-commerce και Εισαγωγές- Αντιπροσωπείες. Η εταιρία έχει καταφέρει να χτίσει ένα πολύ μεγάλο και ποιοτικό πελατολόγιο, εξυπηρετώντας με συνέπεια και συνέχεια προϊόντα κάθε είδους επιχείρησης όπως Super Market, Φαρμακεία, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Gallery Καλλυντικών καθώς και πολλά ακόμη.

Ένας νέος συνεργάτης για την Segafredo Zanetti Ελλάς, που με θεμέλιο κοινές αξίες και πεποιθήσεις, οδηγεί προς μια αποτελεσματική και προσοδοφόρα συνεργασία, καθώς και ένα θετικό ξεκίνημα στο νέο εγχείρημα του ομίλου.

O Γενικός Διευθυντής της Segafredo Zanetti Ελλάς Γιάννης Σφακιανάκης, δηλώνει πως η νέα αυτή σύμπλευση με την ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τον όμιλο, και διαβεβαιώνει πως αυτό είναι το ξεκίνημα για ένα όμορφο και μακροχρόνιο κοινό ταξίδι.