25 Απρ 2024
READING

Η Tag Heuer παρουσιάζει το ρολόι Super Mario Connected σε μια συνεργασία με στρατηγική

3 MIN READ

Η Tag Heuer παρουσιάζει το ρολόι Super Mario Connected σε μια συνεργασία με στρατηγική

Η Tag Heuer παρουσιάζει το ρολόι Super Mario Connected σε μια συνεργασία με στρατηγική

Η Tag Heuer σηματοδοτεί την έναρξη μιας μακροχρόνιας συνεργασίας με τη Nintendo με ένα έξυπνο ρολόι Super Mario περιορισμένης έκδοσης.Το ρολόι Tag Heuer Connected έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στον κάτοχό του έναν νέο “διασκεδαστικό” τρόπο για να γίνει πιο δραστήριος, καθώς το περιορισμένης έκδοσης στυλ Super Mario διαθέτει τον χαρακτήρα του παιχνιδιού να παρακολουθεί την πρόοδο του χρήστη. 

Η Tag Heuer δηλώνει ότι η “αισιόδοξη και δραστήρια προσωπικότητα” του Mario θα ενθαρρύνει τους χρήστες αυτού του smartwatch να απολαμβάνουν την κίνηση, καθώς ο χαρακτήρας της Nintendo ζωντανεύει και γίνεται πιο ζωηρός ανάλογα με το πόσο δραστήριος είναι ο χρήστης. 

Τα κινούμενα σχέδια στο έξυπνο ρολόι βασίζονται στο σύστημα ανταμοιβών gamification με τον Mario να υποδέχεται τον χρήστη κάθε πρωί με έναν χαιρετισμό και κάθε φορά που φτάνει το 25%, το 50%, το 75% και το 100% του ημερήσιου αριθμού βημάτων του, ένα διαφορετικό κινούμενο σχέδιο του Mario εμφανίζεται στο καντράν. 

Αυτά έχουν τη μορφή των διάσημων αντικειμένων του Super Mario: στις 3 η ώρα ανάβει το Super Mushroom που κάνει τον Mario να μεγαλώνει, στις 6 η ώρα το Pipe που του επιτρέπει να ταξιδεύει γρήγορα και στις 9 η ώρα το Super Star που τον κάνει ανίκητο. Όταν ο χρήστης φτάσει το 100% του ημερήσιου στόχου του για τον αριθμό των βημάτων του, ο Mario ανεβαίνει στο Goal Pole, άλλο ένα εμβληματικό χαρακτηριστικό του βιντεοπαιχνιδιού. 

Η ιδέα είναι εμπνευσμένη από την περίφημη έννοια του “easter egg” που όλοι οι gamers γνωρίζουν πολύ καλά, η οποία συνίσταται στην απόκρυψη χαρακτηριστικών και εκπλήξεων ως μπόνους στα βιντεοπαιχνίδια. Η έμπνευση για αυτή τη συνεργασία προήλθε από την επιθυμία της εταιρείας να “παιχνιδοποιήσει” και να κάνει τη νέα της εφαρμογή ευεξίας πιο ενθουσιώδη. Το Super Mario ήταν η πρώτη της σκέψη. 

Δεν είναι μόνο η διεθνής και διαγενεακή του απήχηση που έκανε την εταιρεία να τον επιλέξει. Ο Mario είναι ο απόλυτος υπερδραστήριος χαρακτήρας, του οποίου η επιμονή και το πείσμα τον σώζουν από κάθε κατάσταση. Το νέο ρολόι-ήρωας δίνει ζωή σε αυτόν τον εμβληματικό χαρακτήρα και ενθαρρύνει τους χρήστες να συνεργαστούν με τον Mario για να βγουν έξω από το σπίτι και να είναι πιο δραστήριοι. 

Το ρολόι περιορισμένης έκδοσης Tag Heuer Connected x Super Mario συνοδεύεται από δύο εναλλάξιμα λουράκια, μαύρο δερμάτινο σε κόκκινο λουράκι από καουτσούκ και μια σπορ εναλλακτική λύση σε ασορτί κόκκινο διάτρητο καουτσούκ. Το ρολόι είναι περιορισμένο σε μόλις 2.000 και είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες μπουτίκ Tag Heuer και στο www.tagheuer.com σε επιλεγμένες περιοχές από χθες.

Οι εταιρείες ρολογιών και κυρίως οι Ελβετικές έχουν αντιληφθεί την μεγάλη αλλαγή που έχει συμβεί με τα “έξυπνα” ρολόγια χάνοντας έδαφος και μερίδιο πωλήσεων κυρίως από το Apple Watch.Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί μια αντίδραση σε αυτή την αλλαγή από μια μεγάλη εταιρεία συνεργαζόμενη με ένα διάσημο χαρακτήρα gaming που της επιτρέπει να συνδεθεί με τις νεότερες γενιές προσδοκώντας σε μια επαναφορά.Ο σκοπός λοιπόν είναι η εταιρεία να προσεγγίσει νέους αγοραστές που μέχρι τώρα μάλλον ήταν εκτός της στόχευσης η δεν μπορούσε να προσελκύσει.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.