Ο Δημήτρης Πανταζής στη Segafredo Zanetti Ελλάς

Με απόλυτο κοινό στόχο τη βελτίωση και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της ομάδας και ειδικά του εμπορικού τμήματος, η Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε προχώρησε σε μια νέα, ηχηρή, προσθήκη στο δυναμικό της. Η προσθήκη αυτή, αφορά τη νέα θέση του AREA MANAGER – ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ν. ΕΛΛΑΔΑΣ την οποία και έρχεται για να καλύψει, με την εμπειρία και τις γνώσεις του, ο Δημήτρης Πανταζής. 

Ο Δημήτρης Πανταζής, γεννημένος στη Γερμανία, μιλά άπταιστα τη γερμανική και την αγγλική γλώσσα και επιπλέον είναι κάτοχος πτυχίου γυμναστικής ακαδημίας, με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο για παιδιά.

Με μια πολυετή καριέρα 19 χρόνων στο χώρο των πωλήσεων, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολλές κατηγορίες προϊόντων όπως αναψυκτικών, χυμών, νερού και ποτών. Τα τελευταία 3 χρόνια, ωστόσο, εισήλθε και ανελίχθηκε στο χώρο του καφέ και της καφεστίασης. Οι διάφορες θέσεις ευθύνης του και οι διευρυμένες αρμοδιότητές του στα brands που προϋπηρέτησε με επιτυχία, σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες του γνώσεις σε απαραίτητα λειτουργικά προγράμματα, όπως Microsoft Office, Outlook και SAP & Nielsen Software, καθιστούν τον Δημήτρη Πανταζή ως την ιδανική επιλογή για την κάλυψη αυτής της νέας θέσης.

Η Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε. καλωσορίζει και αγκαλιάζει στην οικογένειά της, τον Δημήτρη Πανταζή και εύχεται μια πολύ όμορφη, και γεμάτη επιτυχίες, συνέχεια στην συνεργασία τους.

 

pastedGraphic.png