25 Απρ 2024
READING

Το ολοκαίνουριο θεματικό Camp αγορών και μοναδικών εμπειριών 

3 MIN READ

Το ολοκαίνουριο θεματικό Camp αγορών και μοναδικών εμπειριών 

Το ολοκαίνουριο θεματικό Camp αγορών και μοναδικών εμπειριών 

Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε ένα μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να είναι παιδιά και οι ενήλικες μπορούν να ξαναζήσουν τα χρόνια της νιότης σε μια πραγματική οικογενειακή εμπειρία. Αυτό είναι CAMP.Το πρώτο κατάστημα άνοιξε το Δεκέμβριο του 2018, σε ένα χώρο 3.000 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Flatiron του Μανχάταν και είναι ένας χώρος όπου το λιανικό εμπόριο και η ψυχαγωγία συνυπάρχουν

Γεγονός αποτελεί ένα ακόμη «Experiential Camp» με μια νέα τοποθεσία, στην οποία υπάρχει εμπορικό κέντρο για αγορές αλλά και δραστηριότητες για παιδιά. Βρίσκεται στο The Shops at Columbus Circle στο Μανχάταν σε ένα διώροφο κτήριο το οποίο είναι το έκτο κατάστημα  μέχρι σήμερα. Αρχικά είναι θεματικό και σχετίζεται με την τέχνη διαθέτοντας τόσο εμπειρίες όσο και προιόντα, τα οποία εστιάζουν στις εικαστικές τέχνες. Ενσωματώνονται δημιουργικές και διαδραστικές εμπειρίες τέχνης σε όλο τον χώρο, ο οποίος αποτελείται από μία σειρά ανοιχτών δωματίων που αποζητούν την εξερεύνηση των επισκεπτών.  

Αναλυτικότερα με την είσοδο στο κατάστημα στο χαμηλότερο επίπεδο οι επισκέπτες μπορούν να ανέβουν στην καμπίνα ενός μεγάλου μπλε φορτηγού Chevy, το οποίο αποτελεί ένα ιδανικό set up για λήψη φωτογραφίας. Επίσης το πρώτο επίπεδο διαθέτει πίστα αγώνων με πλασματικά αυτοκίνητα και σκούτερ, ώστε να μπορούν να οδηγούν τα παιδιά, ντραμς και κουπιά που μπορούν επίσης να παίξουν καθώς  και μια «dance cabin». Ένας άλλος χώρος διαθέτει έναν κύκλο φωτιάς σε προσομοίωση όπου οι επισκέπτες μπορούν να απασχοληθούν με διάφορα παιχνίδια, όπως να χτίσουν ένα φρούριο με «waffle blocks» και να διηγηθούν ιστορίες.

Κατόπιν στο δεύτερο επίπεδο πραγματοποιούνται οι διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες του καταστήματος. Οι οικογένειες μπορούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο εισόδου αξίας 15 δολαρίων ανά άτομο, το οποίο μπορεί να πιστωθεί για οποιεσδήποτε αγορά ή δραστηριότητα. Από την άλλη οι επισκέπτες που επιθυμούν μόνο να ψωνίσουν ή να περιηγηθούν στο δεύτερο επίπεδο του καταστήματος δεν χρειάζονται εισιτήριο.

Καθένα από τα δωμάτια  ή αλλιώς «καμπίνες» του Camp προσφέρουν την δυνατότητα μίας διαφορετικής εμπειρίας τέχνης. Παρέχουν δυνατότητες «slime studio» και «splatter art», δηλαδή καμπίνες στις οποίες τα παιδιά είτε διασκεδάζουν ρίχνοντας χρώματα στους τοίχους, είτε ψυχαγωγούνται ζωγραφίζοντας διαφορετικά αντικείμενα όπως για παράδειγμα μπλουζάκια και σακίδια. 

Επιπροσθέτως η συλλογή προιόντων του Camp, η οποία περιλαμβάνει έργα τέχνης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε στο κατάστημα είτε στο σπίτι και προβάλλονται σε ολόκληρο τον χώρο. Παρόμοια με άλλα καταστήματα του Camp, το νέο Camp διαθέτει καντίνα και θέατρο για παραστάσεις και εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 2-12 αλλά και τους γονείς τους. Δεν θα έπρεπε να παραληφθεί ότι θα παραδίδονται ειδικά μαθήματα τέχνης όλο το καλοκαίρι.Πρόκειται για ένα απόλυτα βιωματικό κατάστημα πολύ ξεχωριστό και διαφορετικό.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.