25 Απρ 2024
READING

Η Urban Outfitters εισέρχεται στην κατηγορία του ανδρικού μακιγιάζ σε συνεργασία με την Hims & Hers 

2 MIN READ

Η Urban Outfitters εισέρχεται στην κατηγορία του ανδρικού μακιγιάζ σε συνεργασία με την Hims & Hers 

Η Urban Outfitters εισέρχεται στην κατηγορία του ανδρικού μακιγιάζ σε συνεργασία με την Hims & Hers 

Η Hims & Hers, μια telehealth πλατφόρμα πολλαπλών ειδικοτήτων, ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Urban Outfitters για να προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα Hims στο urbanoutfitters.com.Μέσα στους επόμενους μήνες, η Hims & Hers και η Urban Outfitters σχεδιάζουν να διαθέσουν επιλεγμένα προϊόντα της Hers και περισσότερα προϊόντα της Hims στην ιστοσελίδα του λιανοπωλητή.

Μεταξύ των πρώτων ειδών που θα προσφέρουν οι εταιρείες θα είναι τα προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος, την τριχόπτωση, τη σεξουαλική υγεία, συμπληρώματα διατροφής και άλλα είδη προσωπικής φροντίδας. Ειδικότερα, το Blur Stick Concealer for Men, το οποίο η Hims & Hers λάνσαρε τον Μάιο, θα είναι η πρώτη προσπάθεια της Urban Outfitters να δραστηριοποιηθεί στην κατηγορία του ανδρικού μακιγιάζ.

Εκτός από τα επερχόμενα προϊόντα της Hims & Hers, η Urban Outfitters προσφέρει ήδη παρόμοια προϊόντα περιποίησης δέρματος, ευεξίας και ανδρικής περιποίησης. Αλλά μέσω της συνεργασίας με την Hims & Hers, ο λιανοπωλητής επεκτείνει περαιτέρω τις προσφορές του και εισέρχεται σε νέες κατηγορίες προϊόντων. 

Η συνεργασία μεταξύ των Hims & Hers και Urban Outfitters αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης τάσης των καθιερωμένων λιανοπωλητών να συνεργάζονται με μάρκες άμεσης πώλησης. Τον Απρίλιο του 2019, η Ulta άρχισε να διαθέτει προϊόντα βαφής μαλλιών Madison Reed σε περισσότερα από 1.200 φυσικά καταστήματα, αλλά και διαδικτυακά. Τον περασμένο μήνα, η Sephora πρόσθεσε στη γκάμα του προϊόντα περιποίησης μαλλιών της μάρκας DTC Vegamour. Στο μεταξύ, η Nordstrom έχει αναπτύξει σχέσεις με πολλές μάρκες DTC, συμπεριλαμβανομένων των Bonobos, Everlane και Reformation, για να καλύψει τους πελάτες της Gen Z και τους millennials. 

Η συνεργασία με έναν παραδοσιακό λιανοπωλητή προσφέρει στις εταιρείες DTC την ευκαιρία να μεταφέρουν τις μάρκες τους εκτός διαδικτύου και να αποκτήσουν νέους πελάτες, ενώ οι καθιερωμένοι λιανοπωλητές επωφελούνται από την προσέλκυση ενός συνόλου νεαρότερων καταναλωτών στα καταστήματά τους. 

Οι καταναλωτές που επισκέπτονται ψηφιακά την Urban Outfitters αναζητούν τις πιο εξατομικευμένες εμπειρίες που τους βοηθούν να εκφράσουν τον αυθεντικό τους εαυτό. Υπάρχει μεγάλη ταύτιση μεταξύ των πελατών της Urban Outfitters και των καταναλωτών που ψωνίζουν από το διαδίκτυο και που ενδιαφέρονται για τις εξατομικευμένες προσφορές υγείας και ευεξίας της Hims & Hers, και η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη που προσφέρει τόσο όμορφα και υψηλής ποιότητας προϊόντα στην ιστοσελίδα της.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.