23 Απρ 2024
READING

Απολαυστικά δροσιστικές και αναζωογονητικές γεύσεις αποκλειστικά από τα Starbucks

3 MIN READ

Απολαυστικά δροσιστικές και αναζωογονητικές γεύσεις αποκλειστικά από τα Starbucks

Απολαυστικά  δροσιστικές και αναζωογονητικές γεύσεις αποκλειστικά από τα Starbucks

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι μέρες μας έχουν γίνει μεγαλύτερες, πιο φωτεινές και πιο ζεστές στην πόλη.Καθημερινά, νιώθουμε όλο και πιο έντονα την ανάγκη για ένα μικρό διάλλειμα και ένα δροσερό ρόφημα που θα μας συνοδεύσει στην δουλειά, στον περίπατο, στην βόλτα δίπλα στην θάλασσα ή απλά θα μας κρατήσει συντροφιά στο δρόμο για την επιστροφή στο σπίτι. Γι’ αυτό, οι επιλογές στα Starbucks δεν σταματούν ποτέ! 

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Starbucks και απολαύστε ένα δροσιστικό Iced Tea, ένα γλυκό Frappuccino, έναν απαλό ή έντονο κρύο καφέ ή και τόσες άλλες νέες και κλασικές επιλογές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ζητήσετε από τον δικό σας barista να σας ετοιμάσει το αγαπημένο σας ρόφημα για να σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια, αναζωογόνηση και δροσιά που χρειάζεστε μέσα στην ημέρα σας.

Αναζωογονητικά Starbucks Refresha® Drinks

Η οικογένεια Starbucks Refresha® Drinks ανανεώνεται φέτος με τα πολυαναμενόμενα   Strawberry Acai Refresha και Pink Coconut Refresha  που αποτελούν τις επιλογές για όσους θέλουν να ξεδιψάσουν με ένα απολαυστικά δροσερό, ελαφρύ και γεμάτο φρεσκάδα φρουτένια γεύση ρόφημα. Πραγματικά φρούτα, προσφέρουν πραγματική δροσιά με κάθε γουλιά.

Νέο Strawberry Acai Starbucks Refresha®: Μοναδικά απολαυστική γεύση φράουλας και νότες από ακάι, χτυπημένο στον πάγο με πραγματικές φράουλες. Απλά υπέροχο!

Νέο Pink Coconut Starbucks Refresha®: Το γευστικό, Pink Coconut Refresha, συνδυάζει την γλυκιά γεύση της φράουλας και την κρεμώδη υφή του γάλακτος καρύδας. Ιδανική δροσιστική επιλογή για να δώσει γεύση στα απογεύματά σας!

Cool Lime Refresha®: Η αγαπημένη συνταγή δροσιάς από lime και κίτρο, χτυπημένο με πάγο και πραγματικές φέτες lime. Ότι χρειάζεστε για τόνωση σε μια ζεστή ημέρα!

Παγωμένο Τσάι, Κάθε Ώρα της Ημέρας  

Απολαύστε την εμπειρία του κρύου τσαγιού με κλασσικές και νέες επιλογές σε όλα τα καταστήματα Starbucks.

Νέο Lemon Iced TeaΈνας γευστικός συνδυασμός από σιρόπι κίτρου με φρέσκο πράσινο τσάι και λεμονάδα.

Νέο Peach Iced Tea: Φρουτώδες και αναζωογονητικό παγωμένο τσάι. Ένας υπέροχος συνδυασμός με γεύση ροδάκινου, φρέσκο πράσινο τσάι και λεμονάδα με πάγο. 

Ώρα για ένα Απολαυστικό Frappuccino®

Απολαύστε δύο νέα Frappuccino® και δώστε στο καλοκαίρι σας την γεύση που του ταιριάζει.

Caramel Coffee Brownie Frappuccino®: Κομμάτια από Brownie με καραμέλα αναμιγνύονται με γάλα και πάγο με μια ξεχωριστή σαντιγί από καφέ και ένα υπέροχο γαρνίρισμα caramel brulée και θρυμματισμένο brownie. Από την πρώτη γουλιά, θα το λατρέψετε και θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια του καλοκαιριού.

 Chocolate Coffee Crunch Frappuccino®: Ένας λαχταριστός συνδυασμός από σοκολάτα με καραμέλα, αναμιγνύεται με γάλα, πάγο και γαρνίρεται με σαντιγί καφέ και τραγανά κομματάκια σοκολάτας & καραμέλας. Θα ενθουσιάσει όλους τους λάτρεις της σοκολάτας.

Στις 30 Ιουλίου, γιορτάστε με τα Starbucks την  Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας με 1+1 σε όλα τα Frappuccino® και μοιραστείτε τις δικές σας μοναδικές στιγμές.#frappuccino #starbucksgr

Νέος Μονοποικιλιακός Indonesia West Java:

Η λέξη «Java» (Ιάβα) συνδυάζει την παράδοση και τον ρομαντισμό του καφέ. Μοναδικής προέλευσης, με ισορροπημένα χαρακτηριστικά και ξεχωριστό άρωμα φασκόμηλου, o Starbucks® Indonesia West Java  συνδυάζεται υπέροχα με νότες γλυκόπικρης σοκολάτας αλλά και με διάφορά τυριά ή αλμυρές σφολιάτες. Χαρακτηρίζεται από μια γλυκύτητα που μοιάζει με βανίλια η οποία προέρχεται από τα ηφαιστειογενή εδάφη και το τροπικό κλίμα που επικρατούν στην Ινδονησία και συγκεκριμένα στην Δυτική Ιάβα που έχει μεγάλη ιστορία στην παραγωγή καφέ από το 1971. Διαθέσιμος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εμπνευσμένος στο  Cupping  Room (χώρος γευστικών δοκιμών & επιλογής ποικιλιών καφέ) του Seattle, είναι εδώ για να σας συναρπάσει!

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.