25 Απρ 2024
READING

Η M&S εστιάζει στην προώθηση της παιδικής ένδυσης 

3 MIN READ

Η M&S εστιάζει στην προώθηση της παιδικής ένδυσης 

Η M&S εστιάζει στην προώθηση της παιδικής ένδυσης 

Η M&S εξακολουθεί να επενδύει στις βασικές τις κατηγορίες και, όχι πολύ καιρό μετά από μια μεγάλη κυκλοφορία εσωρούχων, εστιάζει και στα παιδικά ρούχα. Ανακοίνωσε ότι μια σειρά από νέα third-party brands εντάσσονται στο δυναμικό της, καθώς τα παιδικά είδη αναπτύσσονται ταχύτερα από την αγορά, με την ομάδα να συνεχίζει να εστιάζει στο καθημερινό στυλ και την αξία για την αναπτυσσόμενη αυτή κατηγορία. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, από αυτό το καλοκαίρι, η κορυφαία μάρκα υποδημάτων Clarks θα είναι διαθέσιμη μέσω του παιδικού τμήματος του διαδικτυακού καταστήματος της M&S. Επιπλέον, θα προστεθούν και τα Hype, Bestseller’s Jack & Jones Junior, Little Joule και Somebody’s Child (η παιδική μάρκα Nobody’s Child).Η Clarks θα πωλείται επίσης σε οκτώ καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.  

Η ανάπτυξη της M&S Kids ξεπερνά την ανάπτυξη της ευρύτερης αγοράς, καθώς το μερίδιο της έχει αυξηθεί κατά 0,5% σε σχέση με την προ-πανδημική περίοδο. Είναι, πλέον, η τρίτη μεγαλύτερη διαδικτυακή ιστοσελίδα παιδικών ενδυμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.  

Η εταιρεία δήλωσε ότι η ενσωμάτωση της Clarks είναι μέρος της συνεχιζόμενης δυναμικής του λιανοπωλητή στη στρατηγική του μετάβαση από τα ρούχα και τα υποδήματα για ειδικές περιστάσεις, στο καθημερινό στυλ και την αξία. Αυτή η στρατηγική σημαίνει ανάπτυξη στις κατηγορίες των παιδικών casual ρούχων – από τις φόρμες μέχρι τα τζιν, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η φήμη της ως ο “αγαπημένος” λιανοπωλητής.

Η M&S κατέχει επί του παρόντος ηγετική θέση στην αγορά σε διάφορες πτυχές της σχολικής ένδυσης, αλλά δήλωσε ότι αναγνωρίζει την ευκαιρία να εισαγάγει έναν έμπιστο ειδικό στον τομέα των υποδημάτων παράλληλα με τη δική της γκάμα και, ως εκ τούτου, συνεργάζεται “δοκιμαστικά” με την Clarks.  

Η περίοδος “back-to-school” (BtS) μπορεί να διαταράχθηκε το περασμένο έτος, αλλά θα επανέλθει δυναμικά τους επόμενους μήνες και αναμένεται να αποτελέσει ξανά το τρίτο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στο χώρο του λιανικού εμπορίου.    

Τον επόμενο μήνα η M&S θα ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία για τους πελάτες της BtS με στόχο να αποτελεί την πρώτη επιλογή για σχολικά ρούχα που προέρχονται από βιώσιμες πηγές και προσφέρουν καινοτομία και αξία, η οποία πλέον θα προσφέρει και τα σχολικά παπούτσια Clarks.

Στο πλαίσιο αυτής της εστίασης σε μια ολοκληρωμένη προσφορά, ενισχύεται επίσης η σειρά αξεσουάρ με την εισαγωγή της σειράς Hype με σχολικές τσάντες και μπουκάλια νερού.  

Αλλά, όπως αναφέρθηκε, δεν αφορά μόνο το σχολείο, καθώς η νέα εστίαση στα παιδικά ρούχα προβλέπει ότι ο λιανοπωλητής επικεντρώνεται στο να αποτελεί προορισμό για τα παιδικά casual ρούχα και ως εκ τούτου η συνεργασία με την Clarks θα περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή καθημερινών παπουτσιών. 

Εκτός από τις άλλες νέες προσθήκες, στις μάρκες προϊόντων για παιδιά στο διαδικτυακό κατάστημα της M&S περιλαμβάνονται οι Russell Athletic και Havaianas μεταξύ άλλων. 

Για εκατομμύρια ανθρώπους, η σχολική στολή M&S σε συνδυασμό με τα παπούτσια Clarks αποτελεί ιεροτελεστία – γι’ αυτό και η εταιρεία διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους γονείς προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να τα αγοράσουν και τα δύο μαζί. Στόχος της σειράς παιδικής της ένδυσης είναι να παραμείνει η “go to” επιλογή για τις αγορές με αφορμή την επιστροφή στα σχολεία, ενώ παράλληλα επιθυμεί να αναπτύξει την ποικιλία της όσον αφορά την καθημερινή ένδυση. Αυτό έχει να κάνει με το να είναι πιο ευχάριστη για την  καθημερινότητα των αγοραστών – πιο άνετη, πιο πολύχρωμη, πιο casual. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.