Θα μπορούσε να αποφέρει συνολικά 1 δισεκατομμύριο δολάρια το επόμενο έτος η σειρά Yeezy Gap του Kanye West; 

Γεγονός αποτελεί η συνεργασία της Gap με τον σχεδιαστή ράπερ Kanye West και το πρώτο προϊόν από τη σειρά Yeezy Gap του West, ένα μπλε puffer jacket αξίας 200 ​δολαρίων, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάιλον, κυκλοφόρησε στις αρχές αυτού του μήνα και εξαντλήθηκε στο site της Gap μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Οι καταναλωτές είχαν την δυνατότητα να κάνουν preorder το unisex μπουφάν, το οποίο θα αποσταλεί αργότερα αυτό το φθινόπωρο. Στα resale site το μπουφάν πωλείται με τιμές τόσο υψηλές αξίας 1.000 δολαρίων. 

Η σειρά Yeezy με θα μπορούσε να αποφέρει πωλήσεις αξίας έως και 990 εκατομμυρίων  δολαρίων για την Gap, αυξάνοντας τα κέρδη κατά περίπου 0,50 δολάρια ανά μετοχή. Μέχρι το 2026, η σειρά θα μπορούσε να προσθέσει περίπου 1,50 δολάρια ανά μετοχή στα κέρδη της. 

Επομένως για να μεταφραστεί σε ποσοστά η συγκεκριμένη συνεργασία για την Gap, η «Wells Fargo» διεξήγαγε έρευνα αποτελούμενη από 530 καταναλωτές της Gap και 470 καταναλωτές εκτός της Gap, με στόχο τον προσδιορισμό του ενδιαφέροντος σχετικά με τη σειρά προϊόντων Yeezy ενώ οι συμμετέχοντες στην έρευνα έπρεπε να γνωρίζουν ποιος είναι ο Kanye West. 

Εν κατακλείδι μερικά βασικά ευρήματα της έρευνας διαπίστωσαν ότι το (64%) των πελατών της Gap ανέφεραν ότι σκοπεύουν να αγοράσουν προϊόντα της σειράς Yeezy και σκοπεύουν να δαπανήσουν κατά μέσο όρο 178 δολάρια τον πρώτο χρόνο. Από την άλλη αγοραστές εκτός της Gap, και συγκεκριμένα το (23%) δήλωσε ότι σκοπεύει να αγοράσει προϊόν από τη συνεργασία ενώ το (75%) ανέφερε ότι θα αγοράσουν άλλα προϊόντα της Gap κατά τη διάρκεια των αγορών τους. 

SHARE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here