20 Απρ 2024
READING

H M&S προσφέρει εμπειρία live-stream 

3 MIN READ

H M&S προσφέρει εμπειρία live-stream 

H M&S προσφέρει εμπειρία live-stream 

Η M&S ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το «Go Instore» ώστε να προσφέρει στους πελάτες της μια βελτιωμένη εμπειρία αγορών μέσω μιας καινούριας υπηρεσίας video expert service. Το Video Expert είναι μια υπηρεσία live βίντεο που έχει σχεδιαστεί με σκοπό να αναπαράγει την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας για τους online πελάτες.

Το λογισμικό τροφοδοτείται από το «Go Instore» επιτρέποντας στο προσωπικό από τα τμήματα beauty και επίπλων των καταστημάτων, να συνδεθεί με καταναλωτές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους από το σπίτι. Έτσι προσφέρουν στο αγοραστικό κοινό τόσο την ευκολία όσο και την ευελιξία που επιθυμούν, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση που περιμένουν από τον retailer της Βρετανίας. 

Επίσης οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν είτε κάποια κράτηση είτε κάποιο ραντεβού με υπαλλήλους στον τομέα των πωλήσεων, μέσω της πλατφόρμας «Appointedd» με έδρα το Εδιμβούργο, η οποία συνεργάστηκε πρόσφατα και η ίδια με το «Go Instore». Με αυτόν τον τρόπο η συγκεκριμένη υπηρεσία θα επιτρέπει στους καταναλωτές να επικοινωνούν με τους ειδικούς της M&S από την άνεση του σπιτιού τους σχετικά με το ποια προϊόντα επιθυμούν να αγοράσουν, πριν ακόμη πραγματοποιήσουν την αγορά τους είτε online είτε στα φυσικά καταστήματα.  

Αναλυτικότερα μέσω της υπηρεσίας M&S Live Expert διευκολύνονται οι καταναλωτές, μολονότι παρέχεται ευελιξία κατά τη διάρκεια των αγοραστικής διαδικασίας, είτε επιλέγουν το διαδίκτυο είτε τα φυσικά καταστήματα. Ταυτόχρονα προστίθεται μία επιπλέον δυνατότητα, η οποία δίνει την ικανότητα στους πελάτες να προγραμματίζουν ραντεβού μέσω video call με κάποιον από τους υπαλλήλους των καταστημάτων της εταιρείας, ώστε να κατατοπίσουν και να βοηθήσουν τον κάθε καταναλωτή τι προϊόν ταιριάζει στις ανάγκες του. Οι πελάτες έχουν προγραμματίσει συνολικά 500 ραντεβού σε μόλις 3 μήνες, αποδεικνύοντας ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση. 

Ακόμη μέσω της νέας υπηρεσίας το προσωπικό της M&S θα μπορεί να εκτελεί συναντήσεις live-stream, δηλαδή «StoreStream» στο site, οι οποίες θα επιτρέπουν σε απεριόριστο αριθμό καταναλωτών να συμμετέχουν στη live-stream συνάντηση και να ενημερωθούν διεξοδικά σχετικά με τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν κατά την περιήγησή τους στο site. Επιπλέον οι συνεργάτες στο τμήμα πωλήσεων της M&S μπορούν να συνομιλούν και να υποβάλλουν ερωτήσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα προϊόντα.

Ολοκληρώνοντας, μέσω της δημιουργίας σύγχρονων αγοραστικών εμπειριών για το καταναλωτικό κοινό, προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη και ικανοποιούν τις ανάγκες του. Η υπηρεσία έχει αποδειχθεί πολύ δημοφιλής, και οι αρμόδιοι των καταστημάτων έχουν λάβει μέχρι στιγμής πάνω από 9000 κλήσεις. Παράλληλα η σύνδεση του προσωπικού με τους online καταναλωτές αυξάνει τα ποσοστά ικανοποίησης των πελατών έως και (40%) λαμβάνοντας βαθμολογία (92%) στον τομέα της εξυπηρέτησης και της ικανοποίησης της εταιρείας. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.