25 Απρ 2024
READING

Η συνεργασία της Louis Vuitton και του Google Cloud χτίζει νέες καινοτόμες λύσεις Al

2 MIN READ

Η συνεργασία της Louis Vuitton και του Google Cloud χτίζει νέες καινοτόμες λύσεις Al

Η συνεργασία της Louis Vuitton και του Google Cloud χτίζει νέες καινοτόμες λύσεις Al

Γεγονός αποτελεί η συνεργασία ανάμεσα στη LVMH και το Google Cloud με στόχο τη δημιουργία νέων καινοτόμων λύσεων cloud τεχνητής νοημοσύνης (Al). Έτσι η ευρέως επιτυχημένη και γνωστή εταιρεία ειδών πολυτελείας, η οποία διαθέτει brands συμπεριλαμβανομένων των Louis Vuitton, Christian Dior, Celine, Kenzo και Bulgari, υποστηρίζει ότι μέσω της συνεργασίας της με την Google έχει τη δυνατότητα, αφενός να χρησιμοποιήσει τις νέες προηγμένες τεχνολογίες της, έχοντας βασικό σκοπό την δημιουργία νέων μοναδικών εμπειριών για κάθε καταναλωτή, αφετέρου στοχεύει στην ενίσχυση, στην προώθηση, στην ανάπτυξη και στην σταθερότητα των επιχειρήσεών της. 

Αναλυτικότερα, χρησιμοποιώντας συνδυαστικά τις τεχνολογίες Al και τους μηχανισμούς τεχνητής νοημοσύνης, η εταιρεία αποκτά ιδιαίτερα σημαντικές δυνατότητες. Αρχικά ενισχύεται κάθε τμήμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, βελτιώνονται ζητήματα της επιχείρησης που σχετίζονται με την ζήτηση και τη βελτιστοποίηση των αποθεμάτων, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται ενέργειες, οι οποίες θα συμβάλλουν στην προσφορά ιδανικών εμπειριών με στόχο την ικανοποίηση των καταναλωτών. 

Ακόμη η LVMH θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία του Google Cloud για να εκσυγχρονίσει την υπάρχουσα υποδομή της, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει να λειτουργεί μια ακαδημία βάσης δεδομένων και τεχνολογιών AI στο Παρίσι με σκοπό την βελτίωση και την εκμάθηση των υπαλλήλων, που εργάζονται στον τομέα των luxury brands, σχετικά με τις νέες προηγμένες τεχνολογίες της αγοράς. 

Η πιο σημαντική παράμετρος της συνεργασίας σχετίζεται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και την στρατηγική της LVMH να δημιουργήσει ένα ψηφιακό-τεχνολογικό περιβάλλον αντίστοιχο της εμπειρίας του πελάτη στο φυσικό κατάστημα.

Αβίαστα λοιπόν συνάγεται το συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό βήμα για την εξέλιξη της LVMH στον τομέα των καινοτόμων τεχνολογιών αντικατοπτρίζοντας τις υψηλές φιλοδοξίες της. Κύριο μέλημα της επιχείρησης θα παραμένει η ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στα φυσικά καταστήματα αλλά και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.