25 Απρ 2024
READING

Το MySize εφαρμόζει καινοτόμα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης στην second-hand αγορά 

2 MIN READ

Το MySize εφαρμόζει καινοτόμα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης στην second-hand αγορά 

Το MySize εφαρμόζει καινοτόμα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης στην second-hand αγορά 

Η πλατφόρμα MySize είναι έτοιμη να λανσάρει μια καινούρια πρωτοποριακή λύση, η οποία βασίζεται στη χρήση προηγμένων συστημάτων και τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (Al), με σκοπό την διευκόλυνση των καταναλωτών να βρουν το ιδανικό μέγεθος που τους ταιριάζει στο διαδίκτυο, ειδικότερα για ρούχα τα οποία είναι κατά κύριο λόγο μεταχειρισμένα.

Μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας του το MySize επιτρέπει στους χρήστες να μετράνε το σώμα τους γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας απλώς την κάμερα του smartphone τους. Κύριος στόχος τους είναι να βοηθήσουν τους καταναλωτές να αγοράσουν ρούχα στο μέγεθος που τους ταιριάζει και τους αναδεικνύει όταν επιλέγουν το διαδίκτυο για τις αγορές τους, μειώνοντας παράλληλα σημαντικά τα ποσοστά επιστροφής για τους retailers. 

Πράγματι, χάρη στην συνεχόμενα αυξανόμενη επικράτηση της second-hand αγοράς ενδυμάτων, η οποία σύμφωνα με το MySize θα ανέρχεται μέχρι το 2029 στα 80 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει μία νέα προηγμένη τεχνολογία ειδικότερα για τους retailers της κατηγορίας των ενδυμάτων. Οι επιστροφές είναι γεγονός ότι κοστίζουν στους retailers δισεκατομμύρια ετησίως. Ωστόσο το συγκεκριμένο ζήτημα παρατηρείται κυρίως στην αγορά second-hand ρούχων, όπου υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία ρούχων από διαφορετικά brand, σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη. Ακόμη υπάρχει εξίσου ποικιλία σε ρούχα κατηγορίας vintage, στα οποία τα sizes είναι πολύ συγκεκριμένα. 

Με άλλα λόγια, παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες, μέσω της συγκεκριμένης προηγμένης τεχνολογίας, να χρησιμοποιήσουν τους αισθητήρες που είναι ήδη ενσωματωμένοι στα smartphone τους, ώστε να λάβουν όσο πιο άμεσα γίνεται το ακριβές μέγεθος ρούχων που ταιριάζει στον καθένα ανεξάρτητα με το brand ή γενικότερα την κάθε κατηγορία ρούχων. Έτσι οι καταναλωτές θα είναι σε θέση να μάθουν ποιο από τα sizes των second-hand ρούχων ταιριάζει απόλυτα στον καθένα ξεχωριστά. 

Εν κατακλείδι κύριο μέλημα του MySize είναι η διευκόλυνση και η εξυπηρέτηση τόσο των καταναλωτών όσο και των retailers, μολονότι στοχεύοντας σε νέες προηγμένες και καινοτόμες λύσεις, οι οποίες δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη από την παγκόσμια βιομηχανία, θα επέλθει μελλοντικά μεγαλύτερη ανάπτυξη στην αγορά και κατ’ επέκταση στην παγκόσμια οικονομία. 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.