16 Απρ 2024
READING

Έρχονται νέοι Άγγελοι για τη Victoria’s Secret

2 MIN READ

Έρχονται νέοι Άγγελοι για τη Victoria’s Secret

Έρχονται νέοι Άγγελοι για τη Victoria’s Secret

Δεν έχουν τις τέλειες αναλογίες, αλλά έχουν καταφέρει πολλά. Η εταιρεία εσωρούχων Victoria’s Secret δημιούργησε τη VS κολλεκτίβα, μια ομάδα επτά γυναικών που έχουν καταφέρει πολλά στη ζωή τους. Σε μια τιτάνια προσπάθεια επαναλανσαρίσματος, η Victoria’s Secret αφήνει εκτός του κύκλου της τα σούπερ μοντέλα και εισάγει τη νέα VS κολλεκτίβα. Πρόκειται για επτά γυναίκες που δεν πανηγυρίζουν για την ανατομική τους τελειότητα αλλά για τα επιτεύγματά τους.

Η κολλεκτίβα θα συνεργάζεται με το brand εσωρούχων, θα συμμετέχει σε πρωτοβουλίες του, θα παρέχει τις συμβουλές της, θα εμφανίζεται στις διαφημίσεις και θα προμοτάρει τα προϊόντα της Victoria’s Secret στο instagram.

Τέρμα τα μεροκάματα για την Αλεσάνδρα Αμπρόσιο, τη Ζιζέλ ή τη Χάιντι Κλουμ. Στο ρόστερ της εταιρείας μπαίνουν, σύμφωνα με ό,τι έχει ανακοινωθεί, η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα, το plus size μοντέλο Παλόμα Έλσεσερ, η παίκτρια ποδοσφαίρου και LGBTQIA+ ακτιβίστρια Μέγκαν Ραπινόι, το τρανς μοντέλο Βαλεντίνα Σαμπάγιο και η Ολυμπιακή σκιέρ Αϊλίν Γκου.

Η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της ολοκαίνουργιας στρατηγικής του brand, η οποία σύμφωνα με τον CEO και νέο αφεντικό Μάρτιν Γουότερς άργησε χαρακτηριστικά να αποφασιστεί. «Ενώ ο κόσμος άλλαζε, εμείς αργούσαμε πολύ να ανταποκριθούμε. Έπρεπε να σταματήσουμε να είμαστε αυτό που θέλουν οι άνδρες και να γίνουμε αυτό που θέλουν οι γυναίκες».

Η Victoria’s Secret ξεχώρισε για το ετήσιο σόου της, όπου αγαλματένια top models περπατούσαν στην πασαρέλα φορώντας εσώρουχα, φτερά και κοσμήματα. Τελευταία φορά πραγματοποιήθηκε το 2018, ενώ όλα τα επόμενα ακυρώθηκαν λόγω του χαμηλού ενδιαφέροντος του κοινού.

Με την κατακραυγή του σεξισμού και της πατριαρχίας, το κίνημα του #metoo αλλά και τη θετική εικόνα του σώματος, αναδύθηκαν νέες εταιρείες εσωρούχων, όπως η Savage X Fenty της Ριάνα, που οφείλουν τη μεγάλη δημοφιλία τους στο γεγονός ότι απευθύνονται σε όλους μας όλους τους σωματότυπους. 

Λίνα Μανδράκου

Πηγή: LOOK

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.