18 Απρ 2024
READING

Verishop | 125 προγράμματα livestream- 12 ώρες την ημέρα εστιάζει στην Gen Z

2 MIN READ

Verishop | 125 προγράμματα livestream- 12 ώρες την ημέρα εστιάζει στην Gen Z

Verishop | 125 προγράμματα livestream- 12 ώρες την ημέρα εστιάζει στην Gen Z

Η Verishop, μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλει να ανταγωνιστεί το Amazon, σκοπεύει να προσελκύσει καταναλωτές της Gen Z γενιάς, μέσω προσφορών που προβάλλονται σε εφαρμογές livestream. O retailer του ηλεκτρονικού εμπορίου ως challenger του Amazon, έχει ως στόχο να προσελκύσει νεότερους καταναλωτές στις διαδικτυακές αγορές, πραγματοποιώντας livestream shopping μέσω της εφαρμογής Verishop iOS.

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη ενέργεια ξεκίνησε την Δευτέρα 14 Ιουνίου, με την Verishop να θέτει σε λειτουργία περισσότερα από 125 προγράμματα την εβδομάδα livestream shopping, 12 ώρες την ημέρα, τα οποία μεταδίδονται μέσω περισσότερων από 115 εξειδικευμένων streamer που θα μοιράζονται, θα δείχνουν και θα απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τα 125.000 προϊόντα που πωλούνται στο Verishop. 

Πράγματι, το livestream shopping έχει εξελιχθεί σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο κανάλι ψηφιακού εμπορίου σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην Κίνα, αλλά στις ΗΠΑ με Walmart, Facebook και Nordstrom. Τα συγκεκριμένα brands αποτελούν μερικά ευρέως διαδεδομένα παραδείγματα retailers των ΗΠΑ, οι οποίοι πραγματοποιούν livestream πωλήσεις. Ταυτόχρονα, εκτός από το livestream shopping, θα περιλαμβάνεται και η δυνατότητα χρήσης του εργαλείου «Shop Party», το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του iOS να κάνουν «hang out» και να ψωνίζουν online έως και πέντε φίλοι στο ίδιο private video, παρέχοντας μία μοναδική εμπειρία. 

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να περιηγηθούν σε φωτογραφίες και βίντεο των προϊόντων, ώστε να εμπνευστούν και να καταλήξουν σε κάποια αγοραστική επιλογή πολύ πιο γρήγορα. Παράλληλα οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ και να μοιραστούν περιεχόμενο και συλλογές. Οι εγκεκριμένοι δημιουργοί του Verishop μπορούν επίσης να αποκτήσουν κέρδος αξίας 10% για οποιαδήποτε αγορά πραγματοποιείται μέσω του περιεχομένου που δημοσιεύουν στην εφαρμογή.

Συμπερασματικά, το Verishop δημιουργήθηκε ώστε να προσελκύσει πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους στον τομέα των διαδικτυακών αγορών, με όσο το δυνατόν πιο δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο γίνεται. Μέσω του livestreaming shopping ενισχύεται το διαδικτυακό εμπόριο, καθιστώντας το ιδιαίτερα ελκυστικό, μολονότι ταυτίζεται με ένα από τα πιο σύγχρονα προωθητικά εργαλεία της ψηφιακής αγοράς.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.