24 Απρ 2024
READING

Έρευνα I Η μέθοδος «buy-now-pay-later» θα αναπτυχθεί πάρα πολύ

2 MIN READ

Έρευνα I Η μέθοδος «buy-now-pay-later» θα αναπτυχθεί πάρα πολύ

Έρευνα I Η μέθοδος «buy-now-pay-later» θα αναπτυχθεί πάρα πολύ

Μια νέα έρευνα από την Juniper Research προβλέπει ένα λαμπρό μέλλον για τις ευέλικτες διαδικτυακές πληρωμές buy-now-pay-later (BNPL-αγορά τώρα, πληρωμή αργότερα). Σύμφωνα με το «Buy Now Pay Later: The Future of E-commerce», οι δαπάνες μέσω υπηρεσιών BNPL, οι οποίες είναι ενσωματωμένες σε επιλογές αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου, θα φτάσουν τα 995 δισεκατομμύρια δολάρια το 2026, από 266 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021.

Η ανάλυση της Juniper Research υποδεικνύει ότι αυτή η αύξηση 274% θα τροφοδοτηθεί από τη μεγαλύτερη επιθυμία των καταναλωτών να αναλάβουν χρεή, ιδίως μετά την πίεση των προσωπικών οικονομικών που προκαλείται από την πανδημία COVID-19. Ως αποτέλεσμα αυτής της τεράστιας αύξησης της χρήσης BNPL, έως το 2026 οι υπηρεσίες BNPL αναμένεται να αντιπροσωπεύουν πάνω από το 24% των παγκόσμιων συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου για φυσικά αγαθά, σε σύγκριση με το 9% του 2021.

Η έρευνα διαπίστωσε, επίσης, ότι ο παγκόσμιος αριθμός χρηστών BNPL θα υπερβεί το 1,5 δισεκατομμύριο το 2026, πάνω από 4 φορές περισσότεροι από τους 340 εκατομμύρια χρήστες που αναμενόταν το 2021. Η Juniper διαπίστωσε ότι, ενώ οι κανονισμοί θα θέσουν αναπόφευκτα περιορισμούς στις υπηρεσίες, αυτές οι αλλαγές δεν θα μειώσουν την ελκυστικότητα ή την ανάπτυξη των πλατφορμών, αλλά απλώς θα τις τοποθετήσουν σε πιο ασφαλή βάση.

Η έκθεση προτείνει στους προμηθευτές να επικεντρωθούν στη βελτίωση της διαφάνειας και στη χρήση της αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας και να υποβάλουν αναφορές τώρα για να ελαχιστοποιήσουν τις μελλοντικές διαταραχές. Μερικοί από τους κορυφαίους παρόχους BNPL είναι οι Klarna, PayPal, QuadPay, Sezzle και Zilch.

Ως εργαλείο για τον διαχωρισμό του κόστους για τους χρήστες, το buy-now-pay-later είναι ιδανικό για αντικείμενα υψηλού κόστους, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να διαιρούν απρόσκοπτα το μεγάλο κόστος σε μικρότερες, πιο εύχρηστες πληρωμές. Μέχρι το 2026, αυτές οι πλατφόρμες θα γίνουν όλο και περισσότερο ο κανόνας για αγορές χαμηλότερου κόστους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.