26 Απρ 2024
READING

Η Harry’s κυκλοφόρησε ένα νέο κιτ ξυρίσματος για το Pride Month

3 MIN READ

Η Harry’s κυκλοφόρησε ένα νέο κιτ ξυρίσματος για το Pride Month

Η Harry’s κυκλοφόρησε ένα νέο κιτ ξυρίσματος για το Pride Month

Για το Pride Month, η Harry’s κυκλοφόρησε την περιορισμένη έκδοση «Shave with Pride Set», η οποία, σύμφωνα με την μάρκα ανδρικής περιποίησης, «φέτος, είναι πιο υπερήφανη από ποτέ». Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, «Never Be Prouder», η εταιρεία ανέθεσε στον ταλαντούχο καλλιτέχνη Zipeng Zhu να σχεδιάσει το κουτί του κιτ ξυρίσματος, γιορτάζοντας με την κοινότητα LGBTQAI+.

Ένα μπουκάλι αφρού ξυρίσματος τζελ, τρία ξυραφάκια με γερμανική μηχανική και ένα κάλυμμα λεπίδας αποκαλύπτονται μέσα σε ένα κίτρινο κουτί. Το pièce de résistance, ένα γυαλιστερό ξυράφι, μπορεί επίσης να βρεθεί στο κέντρο του περιβλήματος. Είναι προσεκτικά συσκευασμένο σε μια λαμπερή θήκη που φαίνεται να έχει δανειστεί την εμφάνισή της από το ξυράφι και την ιριδίζουσα λαβή της, ένα μοναδικό σχέδιο που είναι μια αντανάκλαση του Pride.

Όλα τυλιγμένα σε συσκευασία με υπέροχες εικόνες, το εξωτερικό κουτί είναι διακοσμημένο με γεωμετρικά σχέδια. Οι χοντρές γραμμές που σχηματίζονται σε μαύρο οριοθετούν τα σχήματα μεταξύ τους, καθιστώντας τα χρώματα που ακολουθούν την παλέτα του ουράνιου τόξου που γεμίζουν κάθε δομή ώστε να είναι έντονα ορατά.

Στο κουτί, τυπώνονται διάφορες λέξεις που περιγράφουν αυτήν την κοινότητα, όπως “ενότητα”, “ζωντάνια”, “θάρρος” ή “τόλμη” για τις οποίες ο Zhu χρησιμοποίησε ένα στυλ γραφής στο οποίο κάθε γράμμα έχει βάρος, πλάτος και δική του κλίση. Το κουτί καλύπτεται με τυπογραφία που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους της ποικιλίας και της πολύχρωμης κοινότητάς.

Ο κινέζος καλλιτέχνης, εικονογράφος και σχεδιαστής, ο οποίος διευθύνει τη δική του δημιουργική εταιρεία Dazzle Studio και το κατάστημα δώρων Dazzle Supply, έχει επίσης συνεργαστεί με την Harry’s σχετικά με περιεχόμενο pride που περιλαμβάνει κούπες, τσάντες, καπέλα και τσαντάκια μέσης.

Οι δύο συνεργάστηκαν, επίσης, για να αναπτύξουν τον ιστότοπο «Stride with Pride», μια διαδικτυακή πλατφόρμα που επικοινωνεί και ενισχύει τη δέσμευση της Harry’s για υποστήριξη της κοινότητας LGBTQ+. Οι ιστορίες της καλλιτέχνιδας Madam Adrienne Muse και του συγγραφέα Jamie Windust φιλοξενούνται εκεί, επιτρέποντας στο κοινό να ακούσει για τα μέρη που βοήθησαν στη διαμόρφωσή τους.

Όταν η εταιρία Edgewell Personal Care Company, η οποία περιλαμβάνει τις ξυριστικές μάρκες Schick, Wilkinson Sword, Edge, Personna και Skintimate, εξαγόρασε για περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια την εταιρεία Harry’s, ήταν μια ακόμη κίνηση εταιρείας να προσθέσει ένα direct-to-consumer brand στο χαρτοφυλάκιό της.

Η κίνηση αυτή ακολούθησε την εξαγορά της Dollar Shave Club από την Unilever πριν από πέντε χρόνια και της Procter & Gamble που έκανε παρόμοια εξαγορά με την Walker & Company Brands.

Αυτές οι συμφωνίες λειτουργούν καλά και για τις δύο πλευρές. Οι startups έχουν την ευκαιρία να κλιμακώσουν τη δράση τους, χάρη στις ισχυρές αλυσίδες εφοδιασμού και τις “βαθιές τσέπες” των πολυεθνικών.

Και οι αγοραστές τους αποκτούν εμπειρογνωμοσύνη, τεχνολογία, μια μερίδα ενθουσιωδών καταναλωτών και, κυρίως, δεδομένα και ανατροφοδότηση από αυτούς τους άκρως αφοσιωμένους πελάτες που δημιουργούν την επανάληψη στην αγορά του προϊόντος και τις αποφάσεις σχετικά με τα προϊόντα.

Αυτό αντιπροσωπεύει μια νέα πρόκληση για τους εμπόρους, οι οποίοι παραδοσιακά είναι εκείνοι που καλλιεργούν και επωφελούνται από το marketing τους στους αγοραστές.
Οι κατασκευαστές συσκευασμένων καταναλωτικών προϊόντων (CPG) μπορούν τελικά να δημιουργήσουν μια ανοιχτή γραμμή με τους  πελάτες μέσω των νέων εμπορικών σημάτων τους.

Υπάρχει απίστευτη αξία στην άμεση σύνδεση με τον καταναλωτή.Είναι κάτι που επιτρέπει σε μια εταιρεία να καινοτομεί γρήγορα και να κατανοεί τη δυναμική, τον τρόπο με τον οποίο ο πελάτης αλληλεπιδρά. Πρόκειται για μια αμυντική κίνηση εναντίον των αλλαγών στην παραδοσιακή κατανομή των καταναλωτικών προϊόντων, η οποία είναι εκτός πεδίου πλέον. Το παραδοσιακό μοντέλο αποδομείται και δεν πρόκειται να είναι μαζί μας για πολύ καιρό ακόμα με τον τρόπο που το γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.