25 Απρ 2024
READING

Οι Pinners μπορούν να βρουν μια πηγή έμπνευσης στη νέα ταυτότητα του Pinterest

3 MIN READ

Οι Pinners μπορούν να βρουν μια πηγή έμπνευσης στη νέα ταυτότητα του Pinterest

Οι Pinners μπορούν να βρουν μια πηγή έμπνευσης στη νέα ταυτότητα του Pinterest

Το ανθρώπινο μυαλό είναι ένα από τα πιο ισχυρά όπλα που έχει στην κατοχή του ο άνθρωπος. Εκεί, οι ιδέες, τα συναισθήματα και οι σκέψεις διαμορφώνονται, επιτρέποντας τη φαντασία να εκδηλωθεί. Μερικοί μπορεί να έχουν την αίσθηση ότι είναι δύσκολο να μεταφράσουν αυτές τις εσωτερικές σκέψεις και να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους. Έτσι, αναζητούν έμπνευση γύρω τους: στους φίλους και την οικογένειά τους, τη φύση, τη μουσική ή τα έργα τέχνης, μεταξύ πολλών άλλων.

Ορισμένο για να εμπνεύσει ένα καλύτερο μέλλον, το οπτικό περιεχόμενο της πλατφόρμας του Pinterest είναι μια ατελείωτη έμπνευση για πολλούς από τους χρήστες του. Με δισεκατομμύρια Pins να περιμένουν να εξερευνηθούν στο Pinterest, η έμπνευση που βρίσκουν οι χρήστες στην πλατφόρμα υπερβαίνει τα γεωγραφικά, πολιτιστικά και γλωσσικά σύνορα. Αυτό αποτυπώνεται τέλεια στη νέα ταυτότητα της επωνυμίας του Pinterest, χάρη στην δημιουργική εταιρεία Made Thought που εστίασε στο σχεδιασμό μιας ελκυστικής μάρκας.

Η υπηρεσία κοινής χρήσης εικόνων παρέχει ένα χώρο, όπου οι Pinners έρχονται να επανασυνδεθούν με τους εαυτούς τους, καθώς οι χρήστες είναι αυτοί που έχουν μεγαλύτερη σημασία για το Pinterest, όπως η μάρκα ομολόγησε πριν από μερικά χρόνια. Σήμερα, είναι αντιληπτό ότι οι χρήστες εξακολουθούν να είναι το κέντρο της μάρκας. Το Made Thought τοποθετεί τους Pinners, με τα ποικίλα ενδιαφέροντα και τα όνειρά τους, στο επίκεντρο της νέας ταυτότητας, συνδυάζοντας διαφορετικούς κόσμους σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο τραπέζι, υποδηλώνοντας πόσο όμορφη είναι η διαδικασία εξερεύνησης και πόσες δυνατότητες υπάρχουν όταν κάποιος ψάχνει για έμπνευση.

Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν για το «σπίτι έμπνευσης» δεν εξήχθησαν από μια παλέτα. Αντίθετα, τα χρώματα επιλέχθηκαν δυναμικά, από μια πηγή έμπνευσης που θα προερχόταν από την ουσία γύρω της. Η γραμματοσειρά της μάρκας, την οποία η εταιρεία ανέθεσε στη Grilli Type, έχει μια ξεχωριστή εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι μια γραμματοσειρά που μιλάει φιλικά προς τους Pinners, συνδυάζοντας «παιχνιδιάρικες πινελιές της ανθρωπότητας με κυριολεκτική αίσθηση στο μέλλον».

Το Pinterest έχει αποκτήσει μια ταυτότητα μάρκας ως ρευστή, προσωπική και δημιουργική, όπως και η δική της πλατφόρμα, καθοδηγούμενη από τις επιλογές των χρηστών και τα συνεχώς εξελισσόμενα όνειρά τους για το τι μπορεί να γίνουν.

Η φαντασία δεν έχει όρια. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να περιοριστούν οι πηγές έμπνευσης. Και ενώ το Pinterest προσφέρει ατελείωτη έμπνευση, η ίδια η ταυτότητα της μάρκας μπορεί, επίσης, να είναι ένα εργαλείο που αναφλέγει τη δημιουργικότητα των ανθρώπων και έτσι, ερμηνεύεται ως πηγή έμπνευσης. Η ταυτότητα του Pinterest δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μην κάνουν scroll αλλά να κάνουν πράξεις βάζοντας στην άκρη τις συσκευές τους και μετατρέποντας τις ιδέες που τους εμπνέουν σε πραγματικότητα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.