24 Απρ 2024
READING

Οι Lego, Adidas, Levi’s και άλλες εταιρίες υποστηρίζουν το Pride 2021

3 MIN READ

Οι Lego, Adidas, Levi’s και άλλες εταιρίες υποστηρίζουν το Pride 2021

Οι Lego, Adidas, Levi’s και άλλες εταιρίες υποστηρίζουν το Pride 2021

Ο Ιούνιος είναι ο πιο «χρωματιστός» μήνας του έτους, καθώς παντού υπάρχουν σημαίες ουράνιου τόξου για τον εορτασμό της 2SLGBTQ+ κοινότητας. Οι εκδηλώσεις της χρονιάς θα είναι πολύ διαφορετικές από τις προηγούμενες.Φέτος, επειδή πολλές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται διαδικτυακά και αν και τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να είμαστε μαζί με την κοινότητα 2SLGBTQ+ ως σύμμαχοι, μπορούμε να γιορτάσουμε από μακριά για μια τελευταία φορά.

Όλο και περισσότερες μάρκες γιορτάζουν τον μήνα Pride με ενδιαφέρουσες και υποστηρικτικές συνεργασίες που αντιπροσωπεύουν την κοινότητα. Για παράδειγμα, η Lego σχεδίασε ένα σετ με τίτλο “Everyone is Awesome”. 

Πέρα από τη Lego, πολλές άλλες εταιρίες υποστηρίζουν την κοινότητα 2SLGBTQ+ καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, οργανώνοντας φιλανθρωπικές δράσεις και συμμετέχοντας σε αυτήν, αλλά και μέσω της κυκλοφορίας μιας συλλογής για τον Pride Month τον Ιούνιο. 

Levi’s

Η Levi’s δωρίζει το 100% των καθαρών εσόδων από τη συλλογή Pride στην OutRight Action International, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εργάζεται για την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της παγκόσμιας κοινότητας LGBTQIA+.

Dr. Martens

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η Dr. Martens συνεργάζεται με το The Trevor Project, τον μεγαλύτερο μη κερδοσκοπικό οργανισμό στον κόσμο, για την πρόληψη της αυτοκτονίας και την παρέμβαση σε κρίσεις για την κοινότητα LGBTQIA+. Φέτος, η Dr. Martens κάνει δωρεά 100.000 δολαρίων στην οργάνωση.

New Balance 

Η New Balance συνεργάζεται με το GLSEN, η αποστολή του οποίου είναι να διασφαλίσει ότι κάθε μέλος κάθε σχολικής κοινότητας θα εκτιμάται και θα γίνεται σεβαστό ανεξαρτήτως του σεξουαλικού προσανατολισμού, της ταυτότητας φύλου ή της έκφρασης φύλου. Η New Balance υποστηρίζει την επανεκκίνηση του προγράμματος “Changing the Game” της GLSEN, που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία ασφαλέστερων σχολικών περιβαλλόντων για όλους τους LGBTQ+ αθλητές. Έχουν δεσμευτεί να δωρίσουν 100.000 δολάρια σε διάστημα δύο ετών.

Under Armour

Φέτος, η Under Armour στηρίζει το Pride Center και τις νέες πρωτοβουλίες του για την ευζωία. Το Pride Center παρέχει ασφαλείς χώρους για τις σεξουαλικού προσανατολισμού και gender μειονότητες.

Gap

Η Gap δωρίζει 50.000 δολάρια στο GLAAD, έναν οργανισμό που ασχολείται με την προάσπιση της LGBTQ κοινότητας στα μέσα ενημέρωσης.

Adidas

Η Adidas υποστηρίζει την Athlete Ally, η οποία προασπίζεται την ένταξη των LGBTQ στον αθλητισμό. Υποστηρίζει, επίσης, το Stonewall μέσω οικονομικών συνεισφορών και προγραμματισμού.

Disney

Η Disney δίνει συνεχώς χρήματα σε οργανισμούς ανά τον κόσμο που υποστηρίζουν τις κοινότητες LGBTQ+.

Reebok

Η Reebok δίνει 75.000 δολάρια στο Sylvia Rivera Law Project, μια οργάνωση που υποστηρίζει τον αυτοπροσδιορισμό της ταυτότητας φύλου ανεξάρτητα από το εισόδημα ή τη φυλή.

Ugg

Η Ugg δωρίζει 25 δολάρια από κάθε πώλησή της (έως 125.000 δολάρια) στο GLAAD.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.