24 Απρ 2024
READING

Χρυσό βραβείο για την HATZI FILAX GROUP Training | Consulting | Technology στο Customer Experience

2 MIN READ

Χρυσό βραβείο για την HATZI FILAX GROUP Training | Consulting | Technology στο Customer Experience

Χρυσό βραβείο για την HATZI FILAX GROUP Training | Consulting | Technology στο Customer Experience

Η HATZI FILAX GROUP Training | Consulting | Technology, εταιρία εκπαίδευσης και ανάπτυξης, ειδικεύεται στην Εκπαίδευση υψηλών αποδόσεων μέσα από την οργάνωση Ακαδημιών για επιχειρήσεις με θέμα το Customer Experience και Training for Business και στην Ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση της Τεχνολογίας, μέσα από 3 κύριους πυλώνες: “Soft Skills”, “Customer Experience”, Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού.

κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO & Founder της Hatzi Filax Group

Στόχος της HATZI FILAX GROUP είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να ανακαλύψουν και να «ξεκλειδώσουν» δεξιότητες και δυνατότητες του Ανθρώπινου Δυναμικού τους, ώστε να οικοδομήσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις και να έχουν μια εξαιρετική προσωπική ανάπτυξη.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή της HATZI FILAX GROUP στην οργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων για την μετάβαση των επιχειρήσεων στη νέα εποχή του πελάτη, την εποχή της παροχής Εμπειρίας στον Πελάτη (Customer Experience).

H HATZI FILAX GROUP έχει στο ενεργητικό της πλήθος επιτυχημένων συνεργασιών με επιχειρήσεις πολλών, διαφορετικών κλάδων της οικονομίας. Αυτό που καθιστά ιδιαίτερα επιτυχή κάθε συνεργασία, είναι η αφοσίωση και προσήλωση που επιδεικνύει η  HATZI FILAX GROUP στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, τον οποίο χειρίζεται και υποστηρίζει με τρόπο μοναδικό, θεωρώντας τους στόχους του ως δικούς της στόχους.

Για την πορεία της αυτή, η HATZI FILAX GROUP έχει αποσπάσει πολλές  σημαντικές διακρίσεις και βραβεία.

Για 4η χρονιά, ο θεσμός των Loyalty Awards, που διοργανώνεται από την BOUSSIAS, παρουσίασε τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά για την αφοσίωση των πελατών, προγράμματα loyalty στη χώρα μας.

H Τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 1 Ιουνίου, στο House 124, με Πρόεδρο της Επιτροπής τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Σιώμκο.

Μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, η Hatzi Filax Group απέσπασε Gold βραβείο Customer Experience Culture με τίτλο “Best Initiative for Change to CX Culture”, για την οργάνωση και υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος ανάπτυξης εταιρικής κουλτούρας και μετάβασης της εταιρίας από το Customer Service στο Customer Experience – CX.  Μέσω της καθιέρωσης της πελατοκεντρικής προσέγγισης και της ορθής διαχείρισης παραπόνων και επικοινωνίας η εταιρία δεν προσφέρει πλέον μια απλή εξυπηρέτηση στον Πελάτη αλλά μια ουσιαστική Εμπειρία.

Το βραβείο παρέλαβαν η κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO & Founder της Hatzi Filax Group και η κ. Σοφία Σκευοφύλακα, CCO & Cofounder της Hatzi Filax Group.Στην βράβευση παρευρέθηκαν επίσης, η κ. Αλίκη Κονταξάκη, Marketing Coordinator και  η κ. Αγγελική Χρυσικού, Consulting Coordinator της Hatzi Filax Group.

Η ομάδα της Hatzi Filax Group – κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, κ. Σοφία Σκευοφύλακα, κ. Αγγελική Χρυσικού, κ. Αλίκη Κονταξάκη

 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.