25 Απρ 2024
READING

Ανοίγει τις πόρτες του το μεγαλύτερο κατάστημα Harry Potter στην Νέα Υόρκη 

2 MIN READ

Ανοίγει τις πόρτες του το μεγαλύτερο κατάστημα Harry Potter στην Νέα Υόρκη 

Ανοίγει τις πόρτες του το μεγαλύτερο κατάστημα Harry Potter στην Νέα Υόρκη 

Ένα τεράστιο κατάστημα αφιερωμένο στον Harry Potter και ολόκληρου του κόσμου των μάγων, άνοιξε τις πόρτες του στη Νέα Υόρκη. Το Harry Potter New York κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή Flatiron του Μανχάταν και διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή προϊόντων τόσο  Harry Potter όσο και Fantastic Beasts.

Διαθέτει τρεις ορόφους, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία καθώς διαθέτει 15 διαφορετικές θεματικές ενότητες, καθεμία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ζωντανέψει μπροστά στα μάτια των ανθρώπων την μαγεία του «“Harry Potter Wizarding World». Περισσότερα από 1000 εκθέματα υπάρχουν στο κατάστημα, από τα οποία μερικά αποτελούν τα αυθεντικά αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες. 

Στην είσοδο του καταστήματος, βρίσκεται το γνωστό πλάσμα που κυριαρχούσε στις ταινίες του Harry Potter, το Fawkers the Phoenix, το οποίο υποδέχεται τους πελάτες. Στην καρδιά του καταστήματος υπάρχει ένα περιστρεφόμενο άγαλμα του γνωστού μαγικού θηρίου Griffin σαν φρουρός, δίπλα στο Wand Shop.

Επιπλέον δίνεται η ικανότητα στους επισκέπτες του καταστήματος να φωτογραφηθούν οπουδήποτε επιθυμούν, ποζάροντας είτε μέσα στο London phone box είτε μέσα στα Hagrid’s boots. Το κατάστημα ακόμη διαθέτει ψηφιακές τεχνολογίες, όπως την εφαρμογή fan club του Harry Potter, προσφέροντας στους χρήστες έναν αριθμό από «μαγικά κλειδιά», τα οποία ανοίγουν αποκλειστικά βίντεο ζωντανεύοντας στιγμές και γεγονότα των παρασκηνίων.

Επίσης το κατάστημα διαθέτει το Butterbeer Bar, στο οποίο  σερβίρεται το πολύ γνωστό Butterbeer σε διάφορες μορφές, όπως είναι το παγωτό και άλλες τέτοιου είδους λιχουδιές (το γνωστό αναψυκτικό που λατρεύουν οι μάγοι και εμφανίζεται σε όλες τις ταινίες του Harry Potter). Στην αρχή του «μπαρ» υπάρχει ένας τεράστιος καταρράκτης από λαμπερά μπουκάλια Butterbeer που φαίνεται να αιωρούνται. Παράλληλα στο κατάστημα της Νέας Υόρκης διατίθεται ένα εικονικό σύστημα αναμονής εικονικής ουράς, στο οποίο οι πελάτες όταν επισκέπτονται το κατάστημα σαρώνουν έναν κωδικό QR. 

O Harry Potter της Νέας Υόρκης θέτει ένα διαφορετικό πιο βιωματικό πρότυπο στο τομέα του λιανεμπορίου, το οποίο απέχει αρκετά από την πραγματικότητα για πολλές μάρκες. Το κατάστημα εστιάζει σε αποκλειστικά προϊόντα, διαδραστικές εμπειρίες και ψηφιακές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Harry Potter Fan Club, αποτελώντας μερικές από τις ξεχωριστές και σύγχρονες εμπειρίες που προσφέρονται στους επισκέπτες του καταστήματος. Αποτελεσματικά μια τέτοιου είδους κορυφαία εμπειρία αλλάζει τα δεδομένα της απλής διαδικασίας απόκτησης αγαθών και την μετατρέπει σε μία ιδιαιτέρως σύγχρονη εμπειρία αναψυχής και αξιοποίησης του τρόπου ζωής για τους ανθρώπους που λατρεύουν τον κόσμο των μάγων. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.