20 Απρ 2024
READING

Η Gap και η Walmart συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια νέα μάρκα οικιακών ειδών

2 MIN READ

Η Gap και η Walmart συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια νέα μάρκα οικιακών ειδών

Η Gap και η Walmart συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια νέα μάρκα οικιακών ειδών

Η κατηγορία των οικιακών ειδών έλαβε ώθηση λογω της πανδημίας το περασμένο έτος και πλέον δύο σημαντικές εταιρείες στο λιανικό εμπόριο έγιναν συνεργάτες. Η Walmart και η Gap έχουν δημιουργήσει μια πολυετή συνεργασία για μια μάρκα οικιακών ειδών που ονομάζεται Gap Home.

Η αρχική κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Walmart.com από τις 24 Ιουνίου. Περιλαμβάνει πάνω από 400 προϊόντα για κατηγορίες διακόσμησης σπιτιού, τραπεζιών, κλινοσκεπασμάτων και μπάνιου. Οι εποχιακές και ειδικές κολεξιόν θα κυκλοφορήσουν όλο το χρόνο. Η Gap είναι ο πρώτος λιανοπωλητής μόδας που συνεργάστηκε με τη Walmart στην κατηγορία των οικιακών ειδών. Οι οικονομικοί όροι και η ακριβής διάρκεια της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Η εργασία από το σπίτι και το lockdown συνέβαλαν στην αύξηση της κατηγορίας υφασμάτων για το σπίτι κατά 19% το 2020 καθώς οι καταναλωτές ξόδεψαν περισσότερα χρήματα για τους προσωπικούς τους χώρους. Με το ποσοστά ιδιοκτησίας σπιτιού πέρυσι να φτάνει το 65,8%, σύμφωνα με τη Statista, οι ειδικοί αναμένουν συνεχή ανάπτυξη στην κατηγορία αυτή και μετά την πανδημία.

Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της Walmart στο χώρο, φαίνεται ότι παρακολουθεί προσεκτικά αυτήν την τάση. Η γνωστή εταιρεία επέκτεινε σιγά-σιγά την ποικιλία της και το Gap Home είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα. Τον Μάρτιο, η Walmart λάνσαρε μια αποκλειστική μάρκα σκευών μαγειρικής με την ηθοποιό Drew Barrymore, που ονομάζεται «Beautiful Kitchenware», περιλαμβάνοντας αντικείμενα όπως φριτέζες, φρυγανιέρες και μπλέντερ. Η Walmart κυκλοφόρησε, επίσης, τις συσκευές κουζίνας «The Pioneer Woman» με τον διάσημο σεφ Ree Drummond.

Ο στόχος της Walmart μπορεί να είναι η αύξηση των πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς φαίνεται να διατηρεί την ανάπτυξή της από πέρυσι. Για τη Gap, η συνεργασία είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ευκαιρία. Καθώς η συνεργασία αυτή παρέχει στη Gap πρόσβαση στην ευρεία πελατειακή βάση της Walmart, η τάση για φθηνές αγορές είναι απίθανο να βοηθήσει την αγωνιζόμενη μάρκα να ανακτήσει την εικόνα της ως είδωλο της μόδας. Η Gap Home δεν είναι η μόνη μάρκα lifestyle που δημιουργήθηκε από δύο εταιρείες. Η Target συνεργάστηκε με τη Levi Strauss & Co. για να κυκλοφορήσει μια συλλογή με περισσότερα από 100 είδη σπιτιού, κατοικίδιων, αξεσουάρ και ένδυσης τον Ιανουάριο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.