26 Απρ 2024
READING

Το νέο “πρόσωπο” της BEWISE

2 MIN READ

Το νέο “πρόσωπο” της BEWISE

Το νέο “πρόσωπο” της BEWISE

Το νέο της website παρουσίασε η BEWISE. Όπως περιγράφουν στο σχετικό Facebook post, «Μας αρέσει να προκαλούμε τον εαυτό μας και να εξελισσόμαστε. Το website μας, ήταν μόλις 2,5 χρόνων, αλλά έπρεπε να αλλάξει. Να εξελιχθεί. Και δεν είναι μόνο η εικόνα, αλλά και η ουσία. Σκεφτήκαμε, συζητήσαμε, γράψαμε, σβήσαμε και ξαναγράψαμε κάθε φράση των κειμένων, έτσι ώστε να μας εκφράζει. Να είναι BEWISE.»

Να σημειώσουμε πως η «νέα» εταιρεία Πληροφορικής BEWISE, αν και μόλις 2,5 χρόνων έχει καταφέρει να επιτύχει πωλήσεις αξίας 3,62 εκατομμυρίων ευρώ (2020) και μάλιστα αυξημένες κατά 56% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 300 μοναδικούς πελάτες. Αυτή τη στιγμή απασχολεί 45 στελέχη, κυρίως εξειδικευμένους μηχανικούς και αναλυτές.

Τον τελευταίο μάλιστα χρόνο, εκτός της πιστοποίησης και συνεργασίας της με Microsoft και Cisco, (Gold & Premier partner αντίστοιχα) η εταιρεία πιστοποιήθηκε και ως DELL Gold Partner, ενώ προσέθεσε στη λίστα συνεργατών της και τις Fortinet και F5, ενισχύοντας σημαντικά το εύρος των λύσεων που προσφέρει. Παράλληλα, ανακοινώθηκε πρόσφατα η είσοδός της στην αγορά του ERP, με την προσθήκη στο portfolio της λύσης Microsoft Dynamics 365 Business Central, γεγονός που την κατατάσσει ανάμεσα στις ελάχιστες εταιρείες στην ελληνική αγορά, που μπορούν να παρέχουν το σύνολο των λύσεων Business Apps & Power Platform της Microsoft.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.