Η Perch έχει διαθέσιμα 775 εκατομμύρια δολάρια για εξαγορά επιτυχημένων εταιρειών στην πλαφόρμα του Amazon

Perch is a technology-driven commerce company that acquires and operates Amazon FBA businesses with winning products in their respective categories.

Η Perch συγκέντρωσε 775 εκατομμύρια δολάρια χρηματοδότησης από επενδυτές, κάνοντας τη μόλις 18 μηνών νεοσύστατη εταιρεία μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις χρηματοδότησης στον χώρο, η οποία εξαγοράζει τις επιτυχημένες επιχειρήσεις μικρών εμπόρων λιανικής πωλήσεως που ανθίζουν στο Amazon και σε άλλες διαδικτυακές αγορές.

Η Perch όπως και η Thrasio εντοπίζουν επιτυχημένες εταιρείες στις online πλατφόρμες όπως το Amazon και τις εξαγοράζουν με στόχο να τις αναπτύξουν ακόμη περισσότερο.Πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος μας είναι προφανές σε κάθε επιχειρηματικό κλάδο.Η Thrasio είναι μια καινούργια εταιρεία η οποία εξαγοράζει επιτυχημένες εταιρείες που έχουν δραστηριότητα κυρίως στο Amazon και τον ίδιο στόχο έχει και Perch.

Αφού μελετάνε τα προϊόντα που πουλάει η κάθε εταιρεία και αναλύουν τα στατιστικά, σχεδιάζουν την ανάπτυξη με σύγχρονες μεθόδους ώστε η επένδυση τους να καταλήξει με μεγάλη υπεραξία μετά από ένα χρονικό διάστημα

Η Thrasio επίσης πέτυχε να συγκεντρώσει 750 εκατομμύρια δολάρια τα οποία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει για να εξακολουθήσει την εξαγορά μικρών επιχειρήσεων-συνεργατών του Amazon, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια η εταιρεία. Οι χρηματοδοτήσεις της εταιρείας αυξάνουν το κεφάλαιο της εταιρείας σε 1,75 δισεκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αποκτήθηκε κατά το παρελθόν έτος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here