25 Απρ 2024
READING

Η H&M θα εμφανίζει προφίλ βιωσιμότητας στα προϊόντα της

2 MIN READ

Η H&M θα εμφανίζει προφίλ βιωσιμότητας στα προϊόντα της

Η H&M θα εμφανίζει προφίλ βιωσιμότητας στα προϊόντα της

Η H&M θα ξεκινήσει να παρουσιάζει βαθμολογία βιωσιμότητας στα προϊόντα της και αυτή η βαθμολογία θα επιτρέπει στους πελάτες να εκτιμήσουν καλύτερα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις κάθε συγκεκριμένου ενδύματος η υποδήματος.Κάθε προϊόν θα λαμβάνει ένα προφίλ αειφορίας δείκτη Higg. Θα τους αποδίδεται βαθμολογία από “basic” έως 3, λαμβάνοντας υπόψη τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των υλικών και των πόρων που χρησιμοποιούνται.

Τα προϊόντα με τις υψηλότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον βαθμολογούνται ως “basic” ενώ οι πιο φιλικές προς το περιβάλλον και βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις βαθμολογούνται με 1, 2 ή 3. Για κάθε προϊόν, παρέχονται επίσης λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις επιπτώσεις στην κατανάλωση νερού, την υπερθέρμανση του πλανήτη, τη χρήση ορυκτών καυσίμων και της ρύπανσης των υδάτων.

Η εταιρεία χαρακτηρίζει το σύστημα βαθμολογίας ένα πολύτιμο ορόσημο.Είναι πεπεισμένη ότι η διαφάνεια είναι το κλειδί για την αλλαγή της βιομηχανίας της μόδας και είναι ενθουσιασμένη για την περαιτέρω ανάπτυξη αυτού του εργαλείου, ώστε στο εγγύς μέλλον, να μπορεί να μοιραστεί ακόμη περισσότερα περιβαλλοντικά και πιθανώς κοινωνικά δεδομένα για τα προϊόντα της με τους πελάτες της.

Οι βαθμολογίες θα εμφανίζονται στις σελίδες των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Στα φυσικά καταστήματα, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σαρώνοντας τον γραμμωτό κώδικα του προϊόντος με την εφαρμογή H&M.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.