29 Απρ 2024
READING

To Airbnb αναβαθμίζεται και ανταποκρίνεται στις θεμελιώδεις αλλαγές των ταξιδιωτικών συνηθειών

2 MIN READ

To Airbnb αναβαθμίζεται και ανταποκρίνεται στις θεμελιώδεις αλλαγές των ταξιδιωτικών συνηθειών

To Airbnb αναβαθμίζεται και ανταποκρίνεται στις θεμελιώδεις αλλαγές των ταξιδιωτικών συνηθειών

Το Airbnb αποκάλυψε ένα μεγάλο σύνολο καινοτόμων ιδεών και αναβαθμίσεων που αποσκοπούν στην αύξηση της προσαρμοστικότητας και στην βελτίωση της εμπειρίας αναζήτησης και κράτησης καταλυμμάτων. Η επιχείρηση αναφέρει ότι οι αλλαγές αυτές έρχονται ως απάντηση στις τρεις θεμελιώδεις μεταρρυθμίσεις στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδεύουν – το γεγονός ότι μπορούν να ταξιδέψουν ανα πάσα στιγμή, να επισκεφθούν περισσότερα μέρη και να παραμείνουν σε αυτά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι αναβαθμίσεις αυτές, που σύμφωνα με το Airbnb ξεπερνούν τις 100, έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να το βελτιστοποιήσουν από όλες τις απόψεις, από την ιστοσελίδα και την εφαρμογή μέχρι και την υποστήριξη του community και των κανόνων του.

Η ευελιξία αποτελεί βασικό συστατικό των αναβαθμίσεων του Airbnb, πράγμα που γίνεται φανερό από την εισαγωγή χαρακτηριστικών όπως τα Flexible Dates, Flexible Matching και Flexible Destinations. Το Flexible Dates παρουσιάστηκε τον Φεβρουαριο και έχει ήδη χρησιμοποιηθεί περισσότερερες από 100 εκατομμύρια φορές. Δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να αναζητήσουν καταλύμματα σε περίπτωση που μπορούν να προσαρμόσουν τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησής τους 

Το Flexible Matching προσφέρει μια ευρύτερη γκάμα προτεινόμενων καταλυμμάτων, μερικά από τα οποία ξεφεύγουν ελάχιστα από τις παραμέτρους αναζήτησης. Για παράδειγμα, καταλύμματα που είναι ελαφρώς ακριβότερα από το όριο που έχει θέσει ο χρήστης.

Το Flexible Destinations παρουσιάζει στους πελάτες μοναδικά καταλύμματα, τα οποία οι ίδιοι μπορεί να μην είχαν σκεφτεί να αναζητήσουν.

Το Airbnb ανταποκρίνεται στις τρεις θεμελιώδεις μεταρρυθμίσεις των ταξιδιωτικών συνηθειών, καθώς οι άνθρωποι γίνονται πιο ευέλικτοι στις αλλαγές. Πλέον, οι άνθρωποι μπορούν να ταξιδέψουν όποτε θέλουν, να επισκέπτονται περισσότερους προορισμούς και παραμένουν σε αυτούς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα όρια μεταξύ ταξιδιού, ζωής και εργασίας “θολώνουν” όλο περισσότερο. Το Airbnb αναβαθμίζεται προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους να ενσωματώσουν τα ταξίδια στις ζωές τους, καθώς και στο να αυξηθεί ο αριθμός των hosts στην ιστοσελίδα του. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.