25 Απρ 2024
READING

Η Samsonite εστιάζει στο customer journey στο ηλεκτρονικό εμπόριο

2 MIN READ

Η Samsonite εστιάζει στο customer journey στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Η Samsonite εστιάζει στο customer journey στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Η εταιρία λιανικής πώλησης αποσκευών Samsonite αποκτά μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της omni-channel εμπειρίας των πελατών, καθώς και των προβλημάτων του ηλεκτρονικού εμπορίου. H Samsonite χρησιμοποιεί ψηφιακές λύσεις σε μια προσπάθεια να επιδιορθώσει πιθανές καθυστερήσεις στις ψηφιακές της πλατφόρμες, να αντιμετωπίσει την εγκατάλειψη των καλαθιών αγορών και να κατανοήσει βαθύτερα τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν διαδικτυακά οι πελάτες. 

Η εταιρία πρόκειται να αξιοποιήσει τις λύσεις αυτές, προκειμένου να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα της συμπεριφοράς των καταναλωτών. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η εταιρία να μπορεί να παίρνει πιο ενήμερες επιχειρηματικές αποφάσεις. Ταυτόχρονα θα βοηθήσει την Samsonite να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε βλάβη προκύψει και να προσφέρει μια αψεγάδιαστη εμπειρία στους πελάτες της. 

Εξαιτίας της συνεχώς αυξανόμενης πολυπλοκότητας των προσδοκιών που έχουν οι πελάτες από τον ψηφιακό κόσμο, η προσωποποίηση μέσω χρήσης τεχνητής νοημοσύνης  και η εξονυχιστική ανάλυση δεδομένων έχουν γίνει απαραίτητες για την εξασφάλιση της ανάπτυξης μιας επιχείρησης. 

Οι τεχνολογίες που αφορούν την εμπειρία των πελατών θα βοηθήσουν την Samsonite να ανταποκρίνεται άμεσα σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε πελάτης ξεχωριστά, αλλά και σε βλάβες της ιστοσελίδας. Παράλληλα, θα της προσφέρουν ορατότητα στο “ταξίδι” των πελατών της, πράγμα που είναι απαραίτητο για την εταιρία προκειμένου να κατανοήσει τις ανάγκες τους και να τους παρέχει μια τέλεια ψηφιακή εμπειρία. 

Καθώς τα διεθνή ταξίδια πρόκειται να επανέρθουν μέσα στους επόμενους μήνες, η Samsonite θα εξοπλιστεί με τις τεχνολογίες τεχητής νοημοσύνης και τις γνώσεις που προσφέρει, δύο μεταβλητές που χρειαζόταν για να θριαμβεύσει στη σύγχρονη αγορά. βασική στόχευση είναι να την βοηθήσει να προσαρμόσει τις υπηρεσίες της στους καταναλωτές, που, πλέον, χειρίζονται πολύ καλύτερα το διαδίκτυο και αναζητούν την πλατφόρμα που θα τους προσφέρει την μεγαλύτερη άνεση. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.