Η Guess και η Microsoft ξεκινούν το «Guess Z Lab» σε μια προσπάθεια να «μάθουν πώς να προσελκύουν» τους αγοραστές Gen Z

Η Guess συνεργάζεται με τη Microsoft για να ξεκινήσει μια νέα πλατφόρμα ιδεών που έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται και να ανταλλάσσει ιδέες με τους αγοραστές Gen Z άμεσα.Το Guess Z Lab είναι ένα νέο έργο που ξεκίνησε από το Lifestyle-Tech Competence Center (LTCC), του οποίου η Guess είναι ιδρυτικό μέλος, σε μια προσπάθεια να συνδεθεί πιο βαθιά με τη γενιά, η οποία αποτελεί περίπου το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στόχος του είναι να συν-δημιουργήσει εμπειρίες και προϊόντα που “μιλούν” άμεσα στη Gen Z, αναπτύσσοντας ιδέες μαζί με τους φοιτητές-συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια πολλών εργαστηρίων.

Η εταιρεία έψαχνε τον τρόπο που θα την συνδέει με το κρίσιμο μέρος της τρέχουσας και της μελλοντικής της αγοράς, αλλά θα το έκανε με έναν καινοτόμο τρόπο που θα αισθανόταν φυσικό για τους νέους της γενιάς Ζ οι οποιοι έχουν μεγαλώσει σε ένα απόλυτα ψηφιακό περιβάλλον.

Και θέλει αυτό το έργο να υποστηρίζει την αμφίδρομη συνομιλία. Γνωρίζει ότι θα λάβει εξαιρετικές πληροφορίες από τους νέους, αλλά θέλουμε επίσης να τους δώσει πρόσβαση στην επιχείρηση και να τους δείξει πως έχτισε και τοποθέτησε την μάρκα Guess.Η εταιρεία πιστεύει ότι κάθε μάρκα που σχεδιάζει να συνεργαστεί με νέους καταναλωτές πρέπει να ανοίξει τον διάλογο με τους  Gen Zers και να συνομιλήσει ενεργά μαζί τους, να μάθει πώς να τους προσελκύει και να τους υποστηρίζει στη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here