25 Απρ 2024
READING

Η νέα ταινία της Nike «τσαλακώνει» την εικόνα της

2 MIN READ

Η νέα ταινία της Nike «τσαλακώνει» την εικόνα της

Η νέα ταινία της Nike «τσαλακώνει» την εικόνα της

Sabrina Ionescu, Dina Asher-Smith και Blake Leeper πρωταγωνιστούν στο κίνημα της Nike για τη χαρά της συμμετοχής.«Play New»: Η νέα ταινία της Nike που έχει στόχο να αναδείξει τη χαρά της κίνησης, του παιχνιδιού και του αγώνα.

Κανείς δεν αμφισβητεί τα οφέλη του αθλητισμού και της άσκησης. Είμαστε όλοι όμως αθλητικοί τύποι και επίδοξοι πρωταθλητές; Ούτε καν! Αυτό ακριβώς θέλει να υπογραμμίσει η νέα διαφημιστική ταινία της Nike, η οποία ξεκάθαρα επαινεί τη συμμετοχή στο παιχνίδι και όχι απαραίτητα την αριστεία και τη νίκη. Είχαμε καιρό να δούμε κάτι τόσο απλό, αλλά στην πραγματικότητα ανατρεπτικό από ένα τόσο μεγάλο αθλητικό brand (αλλά και την κατηγορία γενικά) που μας έχει συνηθίζει στην τελειότητα και την πρωτιά.

Με τον τίτλο «Play New», η ταινία αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά ταινιών η οποία σκοπεύει να αναδείξει τη χαρά της κίνησης, του παιχνιδιού και του αγώνα. Παρότι πρωταγωνιστούν οι κορυφαίοι αθλητές Sabrina Ionescu, Dina Asher-Smith και Blake Leeper, θα τους δούμε να τσαλακώνονται, να αστοχούν και να τα κάνουν μαντάρα! Μια (ευχάριστη) έκπληξη η οποία μας φέρνει πιο κοντά στην καθημερινή αλήθεια μας.

Όπως αναφέρει το γνωστό brand, η Nike θέλει να δώσει καινοτόμες λύσεις και έμπνευση σε κάθε αθλητή – για τη Nike αθλητής είναι όποιος έχει σώμα. Πιστεύω πως η προσέγγιση της Wieden + Kennedy Portland θα την οδηγήσει σε ένα νέο positioning, πιο φιλικό, ελκυστικό και ανθρώπινο από ό,τι ήταν στο παρελθόν. Μένει να δούμε την καμπάνια να ξετυλίγεται και να δούμε πώς θα ανταποκριθούν οι νεότερες γενιές που θέλει να προσελκύσει.

https://www.youtube.com/watch?v=BUvEEVq4woU

Αλκιβιάδης Σιαράβας

Πηγή:Athens Voice 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.